UralTone tripla suojatun  kaapelin käyttö kitarakaapelina

UralTone tripla suojatun kaapelin käyttö kitarakaapelina

UralTone tripla shielded cable on erikoinen instrumentti kaapeli kolmen erillisen suojauskerroksen vuoksi. Yleensä kun lisätään suojausta lisääntyy myös kapasitanssi mutta tässä tapauksessa kapasitanssi on erittäin matala eli vain 67pf, joka on sama arvo kuin esim. George L kaapelissa ja matalamp kuin lähes kaikissa markkinoiden kitarakaapeleissa.

Kaapelin käyttö on siltä yhtä helppoa kuin minkä tahansa kitarakaapelin. Kaapeli kuoritaan auki ja kuparisukka kerrokset pyöritetään yhdeksi kelaksi. Alumiinifolio suojaus katkaistaan tyvestä, sillä se yhdistyy kaapelin sisällä joka tapauksessa toiseen suojakerrokseen.

Tässä vielä kupallinen opastus UralTone trible shielded kaapelin ja Squareplug SP400 liittimen juottamisesta. Kaapelin paksuus on juuri oikea Squareplug SP400 ja SPS4 liittimille.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>