Sundown – Rebel 100

Sundown – Rebel 100

Viankuvaus: Ei tiedo kunnosta.
Selvinnyt vika: RMS potikka rikki. Stand by kytkin rikki. Potikat jäykät / likaiset. Putkikannat likaiset / löysät. Pääteputket vaihdon tarpeessa.
Huoltotoimenpide: Rikkinäiset osat vaihdettu. Putkikannat puhdistettu ja kiristetty. Potikat puhdistettu ja rasvattu. Putket vaihdettu ja bias säädetty.
Tyyppiviat: Piirilevyyn liittyvät ongelma tyypillisiä.
UralTonen subjektiivinen arvio: hmm. Rakenne on vähän niin ja näin. Hyvin epäsiisti, mutta onneksi kohtuu helppo korjata. Soundillisesti ok. RMS säädin on täysin turha. Governor potikka on Master volume, joka säätää tasoa vaiheenkääntäjän jälkeen (ns. post PI master volume). Samanlaista kytkentää on käytetty mm. Matchless vahvistimissa. Kytkentä toimii hyvin miedoilla vaimennuksilla, mutta suuremmilla vaimennuksilla vaiheenkääntäjän epäbalanssi pilaa soundin. Näitä saa halvalla eli hinta/laatusuhde on kuitenkin hyvä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>