Sound City 120 (modattu)

Sound City 120 (modattu)

Vika / toimenpiteet Selvisi että vahvistinta on modattu rankasti tai paremminkin rakennettu uudestaan. Putket ja elektrolyyttikonkat piti vaihtaa. Kytkentää ja juotoksia on myös korjailtu paikka paikoin.
UralTonen subjektiivinen arvio: Modattuja vintage-laitteita tulee yllättävän usein vastaan. Useimmiten kyseessä on vähemmän arvostetut merkit, joiden hintataso on ollut alhainen, vaikka kyllä pilattuja Marshalleitakin on tullut nähtyä aivan liikaa. Usein vielä niin ettei omistaja tiedä laitteen olevan modattu tai jopa rakennettu täysin uudeksi vahvistimeksi. Modaus voi toki olla onnistunut, mutta jos on hankkimassa vanhaa alkuperäiskuntoista vahvistinta on hyvä katsastaa laite myös sisältä. Tarvittaessa meille voi lähettää kuvia tai jopa tuoda laitteen arvioitavaksi jos epäilys herää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>