UralTone 5E3

deluxe 5e3 sarja

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #68888

  Sain juoteltua kasaan 5e3 sarjan ja ääntä lähtee! Muutamia kysymyksiä kuitenkin heräsi:

  * alapäätä on aika tuhdisti. Millaisella konkalla (ja mihin kohtaan…) saan leikattua hiukan alimpia kevyesti pois? Minkä valmistajan konkan laitan?

  *yläpäässä vähän samaa ongelmaa, reilusti auki käännettäessä yläpäästä tulee aika räikeä. Eli sama kysymys, mikä konkka, mikä arvo?

  *hurina ja sirinät. Maadoitus ei ole 'kaikki saman kannan alle', vaan löysin jostain jenkkisivustolta (?) ohjeen jonka mukaan tein…silti varsinkin tonea avattaessa taustasirinä lisääntyy aikalailla. Sama juttu kun hakee volapotikoilla sitä 'hot pointtia'. Eihän se soiton alta kuulu, mutta tyhjäkäynnillä kyllä.

  Muuten mainio kapistus! Seuraavaksi tekisi mieli kolvata Bassman klooni, onko kellään kokemuksia?

  #86902
  Faylon
  Jäsen

  Satananoset on vaihdettu 47 nanosiin. Ei hurise, eikä pärise.  100- 47.

  #86903
  Faylon
  Jäsen

  Ei niissä maadoituksissa mitään vikaa ole paitsi, että Kanadassa käytetään eri kierremitta ruuveissa, ja muttereissa kun täällä meillä. Itekkään en aluksi saanut verkkomuuntajaan tehtyä suojamaata, kun ei ollut sopivaa mutteria. Varmuudeksi tein kahteen paikkaan. Eri kierteet, . Hammond. Paappa siihen suomalainen mutteri, heh.

  #86904
  Faylon
  Jäsen

  OOthan varmasti asialla. Maadoitukset pitää aina olla kohillaan. KEVI. Itelläni on seinässä 30ma vikavirtasuojakytkin, (pelasti kerran hengen), ja putkiradioita soittelen erotusmuuntajan kautta. Ole Tarkkana. Ei syödä heti kaikkea tätä putki-infoa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.