UralTone 5E3

5e3:n headroom ei toimi

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  hagglund 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #112506

    hagglund
    Osallistuja

    Minulla on pöydällä pikkuserkkuni rakentama 5e3 v2.0. Ulostulomuuntajien ja putkenvaihtojen jälkeen olen siinä pisteessä että sulakkeet ei pauku (syy selvisi kun irroitin ulostulomuuntajan ct:n jolloin sulakkeet alkoi kestämään) ja ääntä tulee läpi. Toisella OT:lla siis.

    Ongelma on että tuo headroom säätö ei tee mitään. Jänniteet tule täysimääräisenä läpi oli potikan asento mikä tahansa. Eli ei tiputa jännitteitä suotokonkille. Yritin tuosta erikseen myytävästä vvr-kitin skemasta (olen pari niitä asentanut) päätellä miten se tähän sarjaan on leivottu piirilevylle.

    Jos tuo mosfet transistori on rikki niin päästääkö se jännitetteet koskemattomana läpi (niinkuin nyt) vai etsinkö vikaa muualta?

    t. Marko

    • Tätä aihetta muokkasi 1 kuukausi sitten  hagglund.
    #112508

    Mikko Kankaanpää
    Ylläpitäjä

    Hei, Jos jännitteet tulee täysimääräisenä on FET oikosulussa. Eli se pitäisi vaihtaa. Se on todennäköisesti mennyt, koska joku muu asia on jossain vaiheessa mennyt oikosulkuun kytkennässä. MOSFET:t on niin nopeita ettei aina sulake pysy perässä.

    -Mikko / UralTone

    #112509

    hagglund
    Osallistuja

    Kiitos tästä. Mosfet laitettu tilaukseen.

    t. Marko

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.