Peavey 5150

Peavey 5150

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: Putket uusiksi Korjaustoimenpiteet: Putket uusiksi. Ko. vahvistinmalli on tehtaalla biasoitu viileäksi, jolloin laitteeseen voi periaatteessa vaihtaa miltei mitkä putket tahansa biasoimatta. Vahvistimessa ei ole bias-säätöä, joten uudet pääteputket valittu lämpimämmästä päästä, jolloin bias asettuu oikeammalle tasolle. Toinen vaihtoehto on lisätä bias-säätö, mikä lisää huoltolaskua selvästi.
UralTonen subjektiivinen arvio: No, jaa. Jos soundi miellyttää niin miksei. Hidas korjata, mutta kohtuu vähän näissä on vikoja. Kannattaa kuitenkin kokeilla huolella kaupassa ennen ostopäätöstä, sillä saamme paljon yhteydenottoja asikkailta, jotka ovat tilailleet näitä uusia high gain Peaveytä netistä testaamatta, ja ovat hyvin tyytymättömiä särö soundeihin… Mutta toisaalta monet myös pitää näitä monipuolisina ja erittäin hyväsoundisina high gain vahvistimina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>