Music man 110 RD-50

Music man 110 RD-50


Viankuvaus: Rutisee kovemmalla volalla. Myöhemmin selvisi uusi vika, jossa tehot tippuivat ja vahvistin meni särölle satunnaisesti.
Selvinnyt vika ja tehdyt huoltotoimenpiteet Kaiutin kaapelin tilalla oli käytetty ohutta instrumenttikaapelia, joka aiheutti rutinat kovemmilla tehoilla. Liian usein näkee epämääräisiä viritelmiä kaiutinkaapeleina. Pahimmassa tapauksessa vahvistimen pääteaste voi vioittua.Toinen ongelma johtui suojahilavastuksesta joka oli osittain poikki eli toimi satunnaisesti. Hiilimassavastus oli katkennut niin siististi ettei tätä erottanut silmällä. Vasta kun vahvistin alkoi oireilemaan huomattiin oireileva vastus. (Vastus vaihdettu kuvien ottamisen jälkeen.)
Tyyppiviat: Pääteasteen trankut palaneet. Melkein jokaisesta musarista on ainakin toinen näistä trankuista vaihdettu.
UralTonen subjektiivinen arvio: Kytkentä on omaperäinen – B-luokan putkipääte opari etusella. Vaikkei uskoisi niin soundi on kuitenkin yllättävän hyvä tiettyihin juttuihin. Korkeat jännitteet aiheuttavat joskus ongelmia pääteputkille, mutta laadukkaat Svetlana / SED pääteputket tuntuvat kestävän hienosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>