sekalaiset

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer INSIDE

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer

Laitteen merkki ja malli: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing MixerLaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Toinen kanava suhisee hetkittäin.korjaus: Lorlin kiertokytkimen kontaktit huonot - kytkin vaihdettu. Kytkimen ja pääpiirilevyn väliset liittimet pätkivät - liittimet poistettu ja kaapelit juotettu suoraan kiinni. Title: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer_ Title:... »

Universal Audio Tube Pre Amp 610

Universal Audio Tube Pre Amp 610 – sisäiset liittimet pätkii

Laitteen merkki ja malli: Universal Audio Tube Pre Amp 610Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Pätkii / ei toimikorjaus: Sisäinen virtaliitin ei ota kunnolla kontaktia. Liitin poistettu välistä. Yleinen vika eri laitevalmistajilla. Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610 inside picture Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän... »

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

Laitteen merkki ja malli: EVH 5150Viankuvaus: Ei mene päälleKorjaus: Irronnut HT-sarjavastus juotettu takaisin (10W 390ohm)Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.comHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Laitteen merkki ja malli: Sansui SIX viritinvahvistinLaitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989Viankuvaus: Mykkäkorjaus: VU-mittarin lampun tilalle oli laitettu sulake, joka oli polttanut oikean sulakkeen. Sopivaa lamppua ei ollut saatavissa, joten tilalle on rakennettu LED + vastus lamppu. Näyttää hyvältä ja toimii ikuisesti! Kommentti:: Hieno Japanilainen HIFI-viritinvahvistin! Huollon tekijän ema... »

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Laitteen merkki ja malli: Mark Bass Combo headViankuvaus: Ei mene päälle - polttaa sulakkeitaKorjaus: Päätteen FET:t kärähtäneet. FET:n vastuksissa huonoja juotoksia (tyyppivika).Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-2009Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.comHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

Laitteen merkki ja malli: QSC TouchMIX 16Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: AUX 1 ja 2 ei toimi kunnollakorjaus: Vaihdettu viallinen AUX MUTE FET.Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Laitteen merkki ja malli: Little Dot MKIIILaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Toinen kanava vaisu. Pahenee lämmetessä. korjaus: Gain sw kytkimessä huonoja juotoksia - juotokset korjattu. Kommentti:: Huonot juotokset on näissä laitteissa ikävä kyllä suhteellisen yleistä. Hyödyllistä keskustalua Little DOT MKIII:sta: https://www.head-fi.org/threads/little-dot-mk-iii-mods.439449/ Huol... »

Bogner Pedal

Bogner pedaali

Laitteen merkki ja malli: Bogner pedaaliLaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Kahdessa eri pedaalissa potentiometri pätkii. korjaus: Itse potikka on korjauskelvoton ja vaihto on erittäin hankalaa, koska vaatii muovikannen avaamisen, joka taas on juotettu usealla nastalla kiinni levyyn. Nastoihin ei oikein pääse edes tinaimurilla käsiksi... Vaihto on toki mahdollista, mutta tuntiveloi... »

Dynacord DRP 20

Dynacord DRP 20 Digital signal prosessor

Laitteen merkki ja malli: Dynacord DRP 20Laitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989Viankuvaus: Ei toimi - näyttö pimeenäkorjaus: Näytölle menevä 5V jännitteet alhaalla palaneen sulakkeen vuoksi. Uusi sulake, uusi paristo ja kontaktien putsaus (perushuolto kaikille tämän ikäisille laitteille). Title: Dynacord DRP 20 Title: Dynacord DRP 20Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kot... »

Behringer X32 producer ei käynnisty

Behringer X32 producer ei käynnisty

Erittäin tyypillinen vika laitteissa, joissa on osien laadussa säästetty. Kannattaa laittaa 10 volttisten elkojen tilalle hieman suuremman jännitekeston omaavia laadukkaita lyyttejä. Helppo ja nopea korjata. Laitteen merkki ja malli: Behringer X32 ProducerViankuvaus: Ei käynnistyKorjaus: Virtalähteen elkoja mennyt useampia. Vaihdettu -> toimii kuin unelma.Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Hu... »

Bogner Duende

Bogner Duende

Vika: Vahvistin rutisee, paukku ja alkoi haisemaan. Huolto: Ohjaushilan grid stopper vastuksessa huono juotos. Putki alkoi viemään virtaa hallitsemattomasti kun hila irtosi maasta. Juotos korjattu ja pääteputket uusittu. »

Crate 50

Crate 50

Vika: Reverb -potikka on hajonnut ja soundissa “taustasäröä”. Huolto: Kaikupotikka vaihdettu piirilevylle mikä korjasi myös soundiongelman. »

White 100W

White 100W

Vika: Vahvistin napsahtelee ja tehot tippu puoleen soitetaessa. Huolto: Etuasteen anoodivastus viallinen: paukahteli koputtaessa. Virtalähteen konkan juotos irti piirilevystä. Molemmat viat korjattu sekä pääteputket uusittu. »

Blackstar

Blackstar

Viankuvaus: Mykkä. Huolto: Vialliset pääteputket vaihdettu. Kommentti: Näissä on ollut aika paljon vikoja pääteputken kannoissa. Putkenkannat on juotettu suoraan piirilevylle, mikä harvoin on kovin hyvä ratkaisu. »

Soldano slo 100

Soldano slo 100

Pääteputkien vaihto. »

Ultimate Keinokuorma

Ultimate Keinokuorma

  Viankuvaus: Ei toimi. Huolto: Piirilevyn alta irronnut johtoja huojen juotosten vuoksi. Kommentti: Tässä yksi kummallisimmista putkivahvistimen lisälaitteista. Toimintaperiaate on seuraava: Ensin ohjataan putkivahvistimen ulostuloteho keinokuormaan ja vaimennetaan linjatasoiseksi. Tämän jälkeen yksinkertainen transistorivahvistin vahvistaa signaalin jälleen kaiuttimelle. Siis putkivahvistim... »

Wem custom 15

Wem custom 15

  Vika: Vahvistin rohisee ja pätkii. Huolto: Potikkat ja putkenkannat erittäin likaisia. Tehty perushuolto, jossa myös yksi vioittunut konkka vaihdettu. »

Carlsbro TR

Carlsbro TR

Vika: Vahvistin ei toimii. Huolto: Konkat poksahtaneet, siispä konkkaremppa suoritettu. Samalla käyty vahvistin perusteellisesti läpi ja kuluneet pääteputket uusittu. »

Carlsbro Top 50

Carlsbro Top 50

  Vika: Hilja ja säröinen Soundi. Huolto: Päätemuuntaja ja -putket vioittuneita. Paha oskilointi etuasteessa. Korjaantui johdottamalla etuaste uusiksi. Päätemuuntaja ja -putket vaihdettu. Konkkaremppa. »

Traynor mk 3

Traynor mk 3

Vika: Vahvistin mykkä. Huolto: Pääteasteputket ja sulake palannut. Elektrolyyttikonkat lopussa: vaihdettu uuteen. »

Böhm Regent 30

Böhm Regent 30

  Viankuvaus: Vahvistin hurisee ja ääni säröinen. Huolto: Osa johtojen eristeistä kuivunnut ja haljennut pois. Liitimet hapettunnut ja osa juotoksista ns.  kylmäjuotoksia. Perushuolto, konkkaremontti sekä viallisten osien ja pääteputkien vaihto. »

Bugera 333xl

Bugera 333xl

  Vaiheenkääntäjä ja pääteputket uusiksi. »

Gibson br-9

Gibson br-9

  Vika: Modattu epämääräisesti, ei toimi. Huolto: Perushuolto ja konkkaremppa. Kytkentä palautettu ennalleen. Kommentti: Kytkentä ei ole BR-9 vaan pikemminkin GA-9 vaikka alustaan onkin stanssattu BR-9. Gibson käsitykseni mukaan saattoi päivittää kytkennän täydellisesti ennen kuin mallimerkintä muuttui. Tässä on tupla Single Ended 6V6 pääte ja etusessa 6SJ7. Soundi on tuttuun tapaan todella b... »

Sound city 120

Sound city 120

  Huolto: Pääteasteputket, yksi kondensaattori ja stand by -kytkin uusittu. Potikat yms putsattu ja rasvattu, putken kannat puhdistettu ja kiristetty jne. Joku on tehnyt konkkaremppaa hiukan epäsiististi. Laite kuitenkin toimii, joten konkkarempan uusiminen jätetty hautumaan. Kommentti: Vaikuttava vahvistin! Voimaa ja tehoa löytyy. Ei niille, jotka haluavat päätesäröä makuuhuoneessa. »

Crate Voodoo 50

Crate Voodoo 50

  Huolto: Rikkinäinen potikka vaihdettu uuteen. »

Kalamazoo Model 2

Kalamazoo Model 2

  Huolto: Perushuolto sekä konkkaremppa. Asiakas halusi line out -liitännän, mutta vahvistimeen ei tohdittu porata reikiä, joten liitäntä toteutettiin kuvan mukaisella tavalla. Kommentti: Hieno esimerkki perinteisestä amerikkalaisesta point-to-point johdotuksesta. Tällaiset vahvistimet on äärimmäisen helppo huoltaa ja käyttöikä on todella pitkä: Tämä vahvistin on nähnyt maailman mullistukset ... »

Kustom 36 coupe

Kustom 36 coupe

  Huolto: Viallinen kaiutinliitin korjattu. »

Guild 98 RT

Guild 98 RT

  Viankuvaus: Vahvistin pörisee tietyillä voluumeilla. Huolto: Vika löytyi potikoista: vialliset potikat vaihdettu. »

Brown Note D´Lite 39/22

Brown Note D´Lite 39/22

Huolto: Pääteputkien vaihto ja biasointi. Kommentti: Tässä loistava esimerkki siitä että nykyäänkin voidaan tehdä vahvistin kunnolla. Kuten kuvista näkee, ei se niin vaikeaa ole. Sekä rakenne että käytetyt osat ovat järkeviä ja hintakin on laatun nähden ok. Tällainen ilahduttaa kertakäyttökulttuurimme käydessä kiihkeimmillään. »

Bugera 1990

Bugera 1990

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: UralTonen subjektiivinen arvio: Halvalla ei tunnestusti saa parasta, harvoin edes hyvää. Bugeroissa on paljon vikoja, kuten on niin monissa muissakin budjettiluokan vahvistimissa.  Aika monet Bugerat on hajonnut jo takuu aikana joten jos näitä hankitte varmistakaa mahd. pitkä takuu ja käyttäkää sitä hyväksenne! Ja on hyvä myös muistaa ettei valmistajan / maahan... »