Fender

Fendertwinreverbreissueheatershort

Fender Twin reverb reissue – hehku oikosulussa

Laitteen merkki ja malli: Fender Twin reverb reissue Viankuvaus: Pääteputken hehku oikosulussa, mikä on aiheuttanut hehkujen hum balance potikan ja sulakepesän palamisen. Osa virtalähteen elkoista vuotaa. korjaus: Sulakepesä vaihdettu ja piirilevy puhdistettu. Liuskoja vahvistettu kuparilangalla. Balance potikka vaihdettu 100ohmin vastuksiin. Virtalähteen elkot ja pääteputket vaihdettu sekä bias s... »

CHAMPAMP

Fender Champ Amp

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Amp Viankuvaus: Savut tullut ulos. korjaus: Pääteputki, merkkivalo, pääteputken katodivastus ja katodikondensaattori ovat viallisia - vaihdettu. Perus läpikäynti ja puhdistus, joka pitää tietysti tehdä jokaisen huollon yhteydessä. Title: CHAMPAMP Title: CHAMPAMPINSIDE Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://huolto.uralt... »

Fender Silverface Champ

Fender Champ Silverface – kaiutinliittimen vaihto ja yleistsekkaus

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Silverface Laitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969 Viankuvaus: Ei vikaa. Kaiutin RCA-liittimen vaihto 1/4” jakiksi. korjaus: Jokin vaihdon lisäksi etuasteputki osoittautui vialliseksi - vaihdettu. Verkkojohdon vedonpoisto puutteellinen: verkkojohto vaihdettu uuteen ja vedonpoisto lisätty. Title: Fender Champ Silverface Title: Fender Silverface Champ Title: F... »

image

Fender Champ silverface – pörisee

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Silverface Laitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969 Viankuvaus: Pörisee - ei kuulosta hyvältä korjaus: Kaiutin rikki. Vanhempien Champpien kaiuttimet alkavat olla jo melko heikossa kunnossa eikä ne alunperinkään ole mitään parhaita malleja. Erinomainen valinta on WGS G8C: https://www.uraltone.com/wgs-g8c-20w-4ohm.html Title: image Title: imageMuun tiedoston l... »

Fender blues deville speakers

Fender Blues Deville – rohisee soittaessa

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Rohisee soittaessa Korjaus: Fenderin käyttämät Eminence Blue frame AlNiCo kaiuttimet eivät ole ikuisia ja lähes jokaisessa Devillessä, osa on jo vaihdettu tai sitten osa kaiuttimista ei toimi enää kunnolla. Vaihto on helppoa. Tähän malliin laitettiin Jensen Tornado 10" kun se tuntui sopivan omistajan soundimieltymyksiin. Laitteen valm... »

Fender blues deville juotokset

Fender Blues Deville – rutisee ja paukkuu

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Rutinaa ja pauketta volumensta riippumatta Korjaus: Putkikortin juotokset. Tämän ajan Fendereissä juotokset alkavat antaa periksi kortilla, johon putken kannat on kiinnitetty. Kannattaa juottaa uudestaan kaikki kantojen ja isompien kompenttien juotokset, vaikkea vikaa olisi vielä edes esiintynyt. Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-2009 1.... »

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Merkkivalo on himmeä Korjaus: Merkkivalon juotokset murtuneita - Juotokset uusittu -> valo toimii taas. Jännittävästi juotos oli murtunut niin, että valo oli koko ajan himmeä, mutta ei välkkynyt. Laitteen valmistusvuosikymmen: 1990-1999 Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Fender Bassman

Fender Bassman

Vika: Eyletlevyllä komponentti irti juotoksesta ja suojahilavastus haljennut. Huolto: Juotokset korjattu ja komponentti vaihdettu sekä pääteputket uusittu. »

Fender Blues deluxe

Fender Blues deluxe

  Viankuvaus: Vahvistin ollut pitkään käyttämättä. Rohisee, paukku ja muutenkin tuntuu toimivan huonnosti. Huolto: Perushuolto, kannat kiristetty, potikat putsattu. Piirilevylle oli valunut nestettä ensimäiseen putkenkannan juotoksien päälle: kuivunnut aine poistettu. Pääteputket uusittu. »

Fender Princeton Reverb

Fender Princeton Reverb

  Asiakas ostannut vahvistimen Amerikasta ja halusi läpikäynnin ja tarvittavan huolton. Huolto: Perushuolto, konkkaremppa ja verkkomuuntaja vaihdettu EU sähköille sopivaksi. »

Fender Blues Junior

Fender Blues Junior

  Vika: Ulvoo Huolto: Mikrofoniseksi muuttuneet pääteputket vaihdettu. Tämän tyyppisissä vahvistimissa on hyvin usein ongelmia mikrofonisten putkien kanssa. Putket voi olla muuten täysin kunnossa, mutta äänenpaineen aiheuttaman tärinä on löysännyt putken sisäisiä elementtejä ja tehnyt niistä mikrofonisempia. Siitä että saa tweed tyyliin nupit vahvistimen päälle saa hiukan maksaa tiheämmällä p... »

Fender Musicmaster Bass

Fender Musicmaster Bass

  Vika: Ei toimi. Huolto: Verkkomuuntaja palannut ja konkat lopussa eli konkkaremppa ja verkkomuuntajan vaihto. Kommentti: Hauska pikkuinen bassovahvistin. Ainoita kaupallisia instrumenttivahvistimia, joissa on vaiheenkääntö toteutettu muuntajalle. »

Fender Bassmam Amp

Fender Bassmam Amp

  Huolto: Perushuolto, konkkaremppa ja pääteputkien vaihto. »

Fender Princeton Reverb – 66

Fender Princeton Reverb – 66

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Perushuolto, konkkaremppa sekä verkkomuuntaja vaihdettu. »

Fender Pro Reverb

Fender Pro Reverb

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Kaksi vuotavaa kondensaattoria sekä viallinen etuasteputki vaihdettu. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Hot Rod Deluxe

Fender Hot Rod Deluxe

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Putket vaihdettu. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Princeton

Fender Princeton

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Verkkomuuntaja ja konkat uusittu. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Musicmaster Bass

Fender Musicmaster Bass

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Putket ja elkot vaihdettu. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Hot Rod Deluxe

Fender Hot Rod Deluxe

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Perushuolto ja putkien vaihto. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Deluxe Reverb Reissue

Fender Deluxe Reverb Reissue

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Pääteputket vaihdettu ja bright-konkka poistettu asiakkaan pyynnöstä. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Bassman 135

Fender Bassman 135

  Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset : Perushuolto + putkien vaihto. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender ’59 Bassman Reissue

Fender ’59 Bassman Reissue

  Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset: Perushuolto, putket ja palanut vaiheenkääntäjän anodivastus vaihdettu. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Vibrolux Reverb

Fender Vibrolux Reverb

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Soundi huonontunut, äänenvärinsäädöt eivät vaikuta juurikaan ääneen. Verkkokytkin vaihdettu, täysi konkkaremppa. Putket testattu ja havaittu hyviksi. UralTonen subjektiivinen arvio: – »

Fender Deluxe Reverb re-issue (2002)

Fender Deluxe Reverb re-issue (2002)

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: – Korjaustoimenpiteet: – UralTonen subjektiivinen arvio: »

Fender Bandmaster Reverb

Fender Bandmaster Reverb

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Verkkomuuntaja vaihdettu Hammond 290DEX malliin. Konkkaremppa tehty loppuun, vain osa konkista oli vaihdettu. Molemmat liukukytkimet viallisia, vaihdettu uusiin. Bias säädetty. UralTonen subjektiivinen arvio: Kytkennältää hieman aikalaisistaan poikkeava Fender . Pääteaste on katodibiasoitu osittain, olisko sillä yritetty korjata ongelmia, joita syntyi kun putket... »

Fender Deluxe Reverb

Fender Deluxe Reverb

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: – Korjaustoimenpiteet: – UralTonen subjektiivinen arvio: Rakenne on erittäin hyvä, vaikkei kaikkein kauneinta työnjälkeä olekkaan. Kestävä ja erittäin helposti korjattavissa. Konkkarempat yms perusremontit tulee halvaksi. Yksi legendaarisimmista ja monipuolisimmista vahvistimista kautta aikojen. »

Fender Princeton

Fender Princeton

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: Verkkomuuntajan vaihto 230V malliin Korjaustoimenpiteet: Muuntaja vaihdettu. UralTonen subjektiivinen arvio: »

Fender Super Twin 1975

Fender Super Twin 1975

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: Distortion “kanava” “pieree”. Korjaustoimenpiteet: Huono särö distortion “kanavassa” laitteen ominaisuus. Vahvistin perushuollettu. UralTonen subjektiivinen arvio: Rakenne ok, helppo huoltaa. Tehoja liikaa melkein minne tahansa. »

Fender Twin Red Knob

Fender Twin Red Knob

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: Mykkä. Yksi pääteputki kipinöi vahvistinta heilutettaessa. Pääteputkikierrätyksen jälkeen laitteesta nousi savut. Korjaustoimenpiteet: Viallinen putki hajoitti vastuksia. Vastusten vaihdon lisäksi vahvistimeen vaihdettiin etu- ja pääteasteputket. UralTonen subjektiivinen arvio: Lähes jokaisesta näkemästäni Red Know Twinistä on kärähtänyt virtalähteesta teh... »

Fender Super Amp

Fender Super Amp

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vika: Vibrato ei toimi, muuntajan vaihto 230V malliseksi. Korjaustoimenpiteet: Verkkomuuntaja vaihdettu (Hammond 290DEX). Tremolon vika johtui vuotavista konkista, nämä vaihdettu uusiin. UralTonen subjektiivinen arvio: »

  • 1
  • 2