Huoltogalleria

AMPEG_SVT_PRO3-3

Ampeg SVT PRO 3 – Resonointia – särinää

Ampeg SVT PRO 3 - Resonointia - särinää »

Luxman_SQ38U_testing

Luxman SQ-38u – vasen kanava sirisee

Laitteen merkki ja malli: Luxman SQ-38uLaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Vasen kanava sirisee ja humisee, yksi pääteputki käy liian kuumana.korjaus: Yksi katodivastus viallinan - vaihdettu. Pääteputket vialliset - vaihdettu. Pohjaritilän ruuvit vaihdettu. Title: Luxman_SQ38U_inside Title: Luxman_SQ38U_testingHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kotisivu:: h... »

Fendertwinreverbreissueheatershort

Fender Twin reverb reissue – hehku oikosulussa

Laitteen merkki ja malli: Fender Twin reverb reissueViankuvaus: Pääteputken hehku oikosulussa, mikä on aiheuttanut hehkujen hum balance potikan ja sulakepesän palamisen. Osa virtalähteen elkoista vuotaa. korjaus: Sulakepesä vaihdettu ja piirilevy puhdistettu. Liuskoja vahvistettu kuparilangalla. Balance potikka vaihdettu 100ohmin vastuksiin. Virtalähteen elkot ja pääteputket vaihdettu sekä bias sä... »

CHAMPAMP

Fender Champ Amp

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ AmpViankuvaus: Savut tullut ulos. korjaus: Pääteputki, merkkivalo, pääteputken katodivastus ja katodikondensaattori ovat viallisia - vaihdettu. Perus läpikäynti ja puhdistus, joka pitää tietysti tehdä jokaisen huollon yhteydessä. Title: CHAMPAMP Title: CHAMPAMPINSIDEHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kotisivu:: https://huolto.uraltone... »

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer INSIDE

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer

Laitteen merkki ja malli: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing MixerLaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Toinen kanava suhisee hetkittäin.korjaus: Lorlin kiertokytkimen kontaktit huonot - kytkin vaihdettu. Kytkimen ja pääpiirilevyn väliset liittimet pätkivät - liittimet poistettu ja kaapelit juotettu suoraan kiinni. Title: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer_ Title:... »

Universal Audio Tube Pre Amp 610

Universal Audio Tube Pre Amp 610 – sisäiset liittimet pätkii

Laitteen merkki ja malli: Universal Audio Tube Pre Amp 610Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Pätkii / ei toimikorjaus: Sisäinen virtaliitin ei ota kunnolla kontaktia. Liitin poistettu välistä. Yleinen vika eri laitevalmistajilla. Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610 inside picture Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän... »

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

Laitteen merkki ja malli: EVH 5150Viankuvaus: Ei mene päälleKorjaus: Irronnut HT-sarjavastus juotettu takaisin (10W 390ohm)Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.comHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Laitteen merkki ja malli: Sansui SIX viritinvahvistinLaitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989Viankuvaus: Mykkäkorjaus: VU-mittarin lampun tilalle oli laitettu sulake, joka oli polttanut oikean sulakkeen. Sopivaa lamppua ei ollut saatavissa, joten tilalle on rakennettu LED + vastus lamppu. Näyttää hyvältä ja toimii ikuisesti! Kommentti:: Hieno Japanilainen HIFI-viritinvahvistin! Huollon tekijän ema... »

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Laitteen merkki ja malli: Mark Bass Combo headViankuvaus: Ei mene päälle - polttaa sulakkeitaKorjaus: Päätteen FET:t kärähtäneet. FET:n vastuksissa huonoja juotoksia (tyyppivika).Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-2009Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.comHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

Laitteen merkki ja malli: QSC TouchMIX 16Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: AUX 1 ja 2 ei toimi kunnollakorjaus: Vaihdettu viallinen AUX MUTE FET.Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Laitteen merkki ja malli: Little Dot MKIIILaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Toinen kanava vaisu. Pahenee lämmetessä. korjaus: Gain sw kytkimessä huonoja juotoksia - juotokset korjattu. Kommentti:: Huonot juotokset on näissä laitteissa ikävä kyllä suhteellisen yleistä. Hyödyllistä keskustalua Little DOT MKIII:sta: https://www.head-fi.org/threads/little-dot-mk-iii-mods.439449/ Huol... »

Bogner Pedal

Bogner pedaali

Laitteen merkki ja malli: Bogner pedaaliLaitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: Kahdessa eri pedaalissa potentiometri pätkii. korjaus: Itse potikka on korjauskelvoton ja vaihto on erittäin hankalaa, koska vaatii muovikannen avaamisen, joka taas on juotettu usealla nastalla kiinni levyyn. Nastoihin ei oikein pääse edes tinaimurilla käsiksi... Vaihto on toki mahdollista, mutta tuntiveloi... »

Fender Silverface Champ

Fender Champ Silverface – kaiutinliittimen vaihto ja yleistsekkaus

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ SilverfaceLaitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969Viankuvaus: Ei vikaa. Kaiutin RCA-liittimen vaihto 1/4” jakiksi. korjaus: Jokin vaihdon lisäksi etuasteputki osoittautui vialliseksi - vaihdettu. Verkkojohdon vedonpoisto puutteellinen: verkkojohto vaihdettu uuteen ja vedonpoisto lisätty. Title: Fender Champ Silverface Title: Fender Silverface Champ Title: Fen... »

image

Fender Champ silverface – pörisee

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ SilverfaceLaitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969Viankuvaus: Pörisee - ei kuulosta hyvältäkorjaus: Kaiutin rikki. Vanhempien Champpien kaiuttimet alkavat olla jo melko heikossa kunnossa eikä ne alunperinkään ole mitään parhaita malleja. Erinomainen valinta on WGS G8C: https://www.uraltone.com/wgs-g8c-20w-4ohm.html Title: image Title: imageMuun tiedoston lata... »

Dynacord DRP 20

Dynacord DRP 20 Digital signal prosessor

Laitteen merkki ja malli: Dynacord DRP 20Laitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989Viankuvaus: Ei toimi - näyttö pimeenäkorjaus: Näytölle menevä 5V jännitteet alhaalla palaneen sulakkeen vuoksi. Uusi sulake, uusi paristo ja kontaktien putsaus (perushuolto kaikille tämän ikäisille laitteille). Title: Dynacord DRP 20 Title: Dynacord DRP 20Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.comHuollon tekijän kot... »

Luxman MQ360 - tube socket

LUXMAN MQ360 – palanut putken kanta

Laitteen merkki ja malli: LUXMAN MQ360Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Viankuvaus: POKS ja savutkorjaus: Yksi putken kannoista oli täysin hiiltynyt alapuolelta. Putken suojahila on mennyt oikosulkuun ja vienyt mukanaan pienitehoisen suojahilavastuksen näyttävällä tavalla. Putkien, suojahilavastuksen ja kannan puhdistuksella (tällä kertaa kantaa ei pitänyt vaihtaa) laite on taas hienossa toi... »

Fender blues deville speakers

Fender Blues Deville – rohisee soittaessa

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues DevilleViankuvaus: Rohisee soittaessaKorjaus: Fenderin käyttämät Eminence Blue frame AlNiCo kaiuttimet eivät ole ikuisia ja lähes jokaisessa Devillessä, osa on jo vaihdettu tai sitten osa kaiuttimista ei toimi enää kunnolla. Vaihto on helppoa. Tähän malliin laitettiin Jensen Tornado 10" kun se tuntui sopivan omistajan soundimieltymyksiin.Laitteen valmistusvuo... »

Fender blues deville juotokset

Fender Blues Deville – rutisee ja paukkuu

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues DevilleViankuvaus: Rutinaa ja pauketta volumensta riippumattaKorjaus: Putkikortin juotokset. Tämän ajan Fendereissä juotokset alkavat antaa periksi kortilla, johon putken kannat on kiinnitetty. Kannattaa juottaa uudestaan kaikki kantojen ja isompien kompenttien juotokset, vaikkea vikaa olisi vielä edes esiintynyt.Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-20091. Kuv... »

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues DevilleViankuvaus: Merkkivalo on himmeäKorjaus: Merkkivalon juotokset murtuneita - Juotokset uusittu -> valo toimii taas. Jännittävästi juotos oli murtunut niin, että valo oli koko ajan himmeä, mutta ei välkkynyt.Laitteen valmistusvuosikymmen: 1990-1999Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.comHuollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Behringer X32 producer ei käynnisty

Behringer X32 producer ei käynnisty

Erittäin tyypillinen vika laitteissa, joissa on osien laadussa säästetty. Kannattaa laittaa 10 volttisten elkojen tilalle hieman suuremman jännitekeston omaavia laadukkaita lyyttejä. Helppo ja nopea korjata. Laitteen merkki ja malli: Behringer X32 ProducerViankuvaus: Ei käynnistyKorjaus: Virtalähteen elkoja mennyt useampia. Vaihdettu -> toimii kuin unelma.Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019Hu... »

Peavey Rock master tube guitar preamp

Peavey Rock master tube guitar preamp

Vika: Kanavanvaihto ei toimi aina ja putket alkaa vaihtokunnossa. Huolto:   Takapaneelin jakit olivat likaiset / hapettuneet, minkä vuoksi niiden kytkinliuskat pätkivät aiheuttaen ongelmia kanavanvaihdossa. Jakit putsattu ja kananvanvaihto toimii taas. Putket uusittu. »

Bogner Duende

Bogner Duende

Vika: Vahvistin rutisee, paukku ja alkoi haisemaan. Huolto: Ohjaushilan grid stopper vastuksessa huono juotos. Putki alkoi viemään virtaa hallitsemattomasti kun hila irtosi maasta. Juotos korjattu ja pääteputket uusittu. »

Fender Bassman

Fender Bassman

Vika: Eyletlevyllä komponentti irti juotoksesta ja suojahilavastus haljennut. Huolto: Juotokset korjattu ja komponentti vaihdettu sekä pääteputket uusittu. »

Laney vh 100r

Laney vh 100r

  Pääteputket uusittu. »

Crate 50

Crate 50

Vika: Reverb -potikka on hajonnut ja soundissa “taustasäröä”. Huolto: Kaikupotikka vaihdettu piirilevylle mikä korjasi myös soundiongelman. »

White 100W

White 100W

Vika: Vahvistin napsahtelee ja tehot tippu puoleen soitetaessa. Huolto: Etuasteen anoodivastus viallinen: paukahteli koputtaessa. Virtalähteen konkan juotos irti piirilevystä. Molemmat viat korjattu sekä pääteputket uusittu. »

Fender Blues deluxe

Fender Blues deluxe

  Viankuvaus: Vahvistin ollut pitkään käyttämättä. Rohisee, paukku ja muutenkin tuntuu toimivan huonnosti. Huolto: Perushuolto, kannat kiristetty, potikat putsattu. Piirilevylle oli valunut nestettä ensimäiseen putkenkannan juotoksien päälle: kuivunnut aine poistettu. Pääteputket uusittu. »

Blackstar

Blackstar

Viankuvaus: Mykkä. Huolto: Vialliset pääteputket vaihdettu. Kommentti: Näissä on ollut aika paljon vikoja pääteputken kannoissa. Putkenkannat on juotettu suoraan piirilevylle, mikä harvoin on kovin hyvä ratkaisu. »

Soldano slo 100

Soldano slo 100

Pääteputkien vaihto. »

Marshall Super Bass

Marshall Super Bass

Vahvistin ollut pitkään käyttämättä. Hajonneet verkko ja Stand by -kytkimet vaihdettu. Potentiometrit ja putkenkannat putsattu ja kiristetty. Virtajohto vaihdettu. Vahvistin vapautettu pölystä. Kuluneet pääteasteputket uusittu. »