Huoltogalleria

orange micro dark 1-3f96ea3f

orange micro dark

Laitteen merkki ja malli: orange micro dark Viankuvaus: Ei toimi. korjaus: Putken vaihto. Title: orange micro dark 1-f36142ab Title: orange micro dark-e2993e68 Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

Manley Snapper2-b07f09fd

Manley Snapper – kuudentoista firman pakun arvoinen parivaljakko

Laitteen merkki ja malli: Manley Snapper Viankuvaus: Ei sanottavaa vikaa. Putkitus ja perustsekkaus. korjaus: Pääteputkien vaihto ja kunnon tarkastus ja analysointi: laitteet erittäin hyvässä kunnossa. Title: Manley Snapper Title: Manley Snapper Title: Manley Snapper Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

Leben CS300X

Leben CS300X – perushuolto

Laitteen merkki ja malli: Leben CS300X Viankuvaus: Ei suurta vikaa, putket kuluneet, rohinaa... korjaus: Perushuolto + putkitus. Kommentti:: Erittäin hieno Japanilainen käsityötaidon näyte! Title: Leben CS300X Title: Leben CS300X Title: Leben CS300X Title: Leben CS300X Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

image

EAR RIAA 834P

Laitteen merkki ja malli: EAR RIAA 834P Kommentti:: Siististi toteutettu klassikkolaite! Title: image Title: image Title: image Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: http://uraltone.com »

image

Victory V130 the super countness – tehot hukassa

Laitteen merkki ja malli: Victory V130 the super countness Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Tehot hukassa. korjaus: Mitattu puhdasta 60W. Putkien vaihto ja biasointi. Tehot nousi lähelle 100W. Title: image Title: image Title: image Title: image Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://uraltone.com »

AMPEG_SVT_PRO3-3

Ampeg SVT PRO 3 – Resonointia – särinää

Ampeg SVT PRO 3 - Resonointia - särinää »

Luxman_SQ38U_testing

Luxman SQ-38u – vasen kanava sirisee

Laitteen merkki ja malli: Luxman SQ-38u Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Vasen kanava sirisee ja humisee, yksi pääteputki käy liian kuumana. korjaus: Yksi katodivastus viallinan - vaihdettu. Pääteputket vialliset - vaihdettu. Pohjaritilän ruuvit vaihdettu. Title: Luxman_SQ38U_inside Title: Luxman_SQ38U_testing Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisiv... »

Fendertwinreverbreissueheatershort

Fender Twin reverb reissue – hehku oikosulussa

Laitteen merkki ja malli: Fender Twin reverb reissue Viankuvaus: Pääteputken hehku oikosulussa, mikä on aiheuttanut hehkujen hum balance potikan ja sulakepesän palamisen. Osa virtalähteen elkoista vuotaa. korjaus: Sulakepesä vaihdettu ja piirilevy puhdistettu. Liuskoja vahvistettu kuparilangalla. Balance potikka vaihdettu 100ohmin vastuksiin. Virtalähteen elkot ja pääteputket vaihdettu sekä bias s... »

CHAMPAMP

Fender Champ Amp

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Amp Viankuvaus: Savut tullut ulos. korjaus: Pääteputki, merkkivalo, pääteputken katodivastus ja katodikondensaattori ovat viallisia - vaihdettu. Perus läpikäynti ja puhdistus, joka pitää tietysti tehdä jokaisen huollon yhteydessä. Title: CHAMPAMP Title: CHAMPAMPINSIDE Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://huolto.uralt... »

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer INSIDE

Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer

Laitteen merkki ja malli: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Toinen kanava suhisee hetkittäin. korjaus: Lorlin kiertokytkimen kontaktit huonot - kytkin vaihdettu. Kytkimen ja pääpiirilevyn väliset liittimet pätkivät - liittimet poistettu ja kaapelit juotettu suoraan kiinni. Title: Tegeler Audio Manufaktur TSM Tube Summing Mixer_ Tit... »

Universal Audio Tube Pre Amp 610

Universal Audio Tube Pre Amp 610 – sisäiset liittimet pätkii

Laitteen merkki ja malli: Universal Audio Tube Pre Amp 610 Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Pätkii / ei toimi korjaus: Sisäinen virtaliitin ei ota kunnolla kontaktia. Liitin poistettu välistä. Yleinen vika eri laitevalmistajilla. Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610 inside picture Title: Universal Audio Tube Pre Amp 610 Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon te... »

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

EVH 5150 – Irronnut vastus virtalähteessä

Laitteen merkki ja malli: EVH 5150 Viankuvaus: Ei mene päälle Korjaus: Irronnut HT-sarjavastus juotettu takaisin (10W 390ohm) Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Sansui viritinvahvistin – mykkä

Laitteen merkki ja malli: Sansui SIX viritinvahvistin Laitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989 Viankuvaus: Mykkä korjaus: VU-mittarin lampun tilalle oli laitettu sulake, joka oli polttanut oikean sulakkeen. Sopivaa lamppua ei ollut saatavissa, joten tilalle on rakennettu LED + vastus lamppu. Näyttää hyvältä ja toimii ikuisesti! Kommentti:: Hieno Japanilainen HIFI-viritinvahvistin! Huollon tekijän ... »

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Mark Bass Combo head – ei mene päälle

Laitteen merkki ja malli: Mark Bass Combo head Viankuvaus: Ei mene päälle - polttaa sulakkeita Korjaus: Päätteen FET:t kärähtäneet. FET:n vastuksissa huonoja juotoksia (tyyppivika). Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-2009 Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

QSC TouchMIX 16 – 1 ja 2 aux ei toimi kunnolla

Laitteen merkki ja malli: QSC TouchMIX 16 Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: AUX 1 ja 2 ei toimi kunnolla korjaus: Vaihdettu viallinen AUX MUTE FET. Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com »

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Little Dot MKIII – toinen kanava vaisu

Laitteen merkki ja malli: Little Dot MKIII Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Toinen kanava vaisu. Pahenee lämmetessä. korjaus: Gain sw kytkimessä huonoja juotoksia - juotokset korjattu. Kommentti:: Huonot juotokset on näissä laitteissa ikävä kyllä suhteellisen yleistä. Hyödyllistä keskustalua Little DOT MKIII:sta: https://www.head-fi.org/threads/little-dot-mk-iii-mods.439449/ Hu... »

Bogner Pedal

Bogner pedaali

Laitteen merkki ja malli: Bogner pedaali Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: Kahdessa eri pedaalissa potentiometri pätkii. korjaus: Itse potikka on korjauskelvoton ja vaihto on erittäin hankalaa, koska vaatii muovikannen avaamisen, joka taas on juotettu usealla nastalla kiinni levyyn. Nastoihin ei oikein pääse edes tinaimurilla käsiksi... Vaihto on toki mahdollista, mutta tuntivel... »

Fender Silverface Champ

Fender Champ Silverface – kaiutinliittimen vaihto ja yleistsekkaus

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Silverface Laitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969 Viankuvaus: Ei vikaa. Kaiutin RCA-liittimen vaihto 1/4” jakiksi. korjaus: Jokin vaihdon lisäksi etuasteputki osoittautui vialliseksi - vaihdettu. Verkkojohdon vedonpoisto puutteellinen: verkkojohto vaihdettu uuteen ja vedonpoisto lisätty. Title: Fender Champ Silverface Title: Fender Silverface Champ Title: F... »

image

Fender Champ silverface – pörisee

Laitteen merkki ja malli: Fender Champ Silverface Laitteen valmistusvuosikymmen: 1960-1969 Viankuvaus: Pörisee - ei kuulosta hyvältä korjaus: Kaiutin rikki. Vanhempien Champpien kaiuttimet alkavat olla jo melko heikossa kunnossa eikä ne alunperinkään ole mitään parhaita malleja. Erinomainen valinta on WGS G8C: https://www.uraltone.com/wgs-g8c-20w-4ohm.html Title: image Title: imageMuun tiedoston l... »

Dynacord DRP 20

Dynacord DRP 20 Digital signal prosessor

Laitteen merkki ja malli: Dynacord DRP 20 Laitteen valmistusvuosikymmen: 1980-1989 Viankuvaus: Ei toimi - näyttö pimeenä korjaus: Näytölle menevä 5V jännitteet alhaalla palaneen sulakkeen vuoksi. Uusi sulake, uusi paristo ja kontaktien putsaus (perushuolto kaikille tämän ikäisille laitteille). Title: Dynacord DRP 20 Title: Dynacord DRP 20 Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com Huollon tekijä... »

Luxman MQ360 - tube socket

LUXMAN MQ360 – palanut putken kanta

Laitteen merkki ja malli: LUXMAN MQ360 Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-2019 Viankuvaus: POKS ja savut korjaus: Yksi putken kannoista oli täysin hiiltynyt alapuolelta. Putken suojahila on mennyt oikosulkuun ja vienyt mukanaan pienitehoisen suojahilavastuksen näyttävällä tavalla. Putkien, suojahilavastuksen ja kannan puhdistuksella (tällä kertaa kantaa ei pitänyt vaihtaa) laite on taas hienossa ... »

Fender blues deville speakers

Fender Blues Deville – rohisee soittaessa

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Rohisee soittaessa Korjaus: Fenderin käyttämät Eminence Blue frame AlNiCo kaiuttimet eivät ole ikuisia ja lähes jokaisessa Devillessä, osa on jo vaihdettu tai sitten osa kaiuttimista ei toimi enää kunnolla. Vaihto on helppoa. Tähän malliin laitettiin Jensen Tornado 10" kun se tuntui sopivan omistajan soundimieltymyksiin. Laitteen valm... »

Fender blues deville juotokset

Fender Blues Deville – rutisee ja paukkuu

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Rutinaa ja pauketta volumensta riippumatta Korjaus: Putkikortin juotokset. Tämän ajan Fendereissä juotokset alkavat antaa periksi kortilla, johon putken kannat on kiinnitetty. Kannattaa juottaa uudestaan kaikki kantojen ja isompien kompenttien juotokset, vaikkea vikaa olisi vielä edes esiintynyt. Laitteen valmistusvuosikymmen: 2000-2009 1.... »

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Fender Blues deville himmeä merkkivalo

Laitteen merkki ja malli: Fender Blues Deville Viankuvaus: Merkkivalo on himmeä Korjaus: Merkkivalon juotokset murtuneita - Juotokset uusittu -> valo toimii taas. Jännittävästi juotos oli murtunut niin, että valo oli koko ajan himmeä, mutta ei välkkynyt. Laitteen valmistusvuosikymmen: 1990-1999 Huollon tekijän kotisivu:: https://www.uraltone.com Huollon tekijän email: : huolto@uraltone.com »

Behringer X32 producer ei käynnisty

Behringer X32 producer ei käynnisty

Erittäin tyypillinen vika laitteissa, joissa on osien laadussa säästetty. Kannattaa laittaa 10 volttisten elkojen tilalle hieman suuremman jännitekeston omaavia laadukkaita lyyttejä. Helppo ja nopea korjata. Laitteen merkki ja malli: Behringer X32 Producer Viankuvaus: Ei käynnisty Korjaus: Virtalähteen elkoja mennyt useampia. Vaihdettu -> toimii kuin unelma. Laitteen valmistusvuosikymmen: 2010-... »

Peavey Rock master tube guitar preamp

Peavey Rock master tube guitar preamp

Vika: Kanavanvaihto ei toimi aina ja putket alkaa vaihtokunnossa. Huolto:   Takapaneelin jakit olivat likaiset / hapettuneet, minkä vuoksi niiden kytkinliuskat pätkivät aiheuttaen ongelmia kanavanvaihdossa. Jakit putsattu ja kananvanvaihto toimii taas. Putket uusittu. »

Bogner Duende

Bogner Duende

Vika: Vahvistin rutisee, paukku ja alkoi haisemaan. Huolto: Ohjaushilan grid stopper vastuksessa huono juotos. Putki alkoi viemään virtaa hallitsemattomasti kun hila irtosi maasta. Juotos korjattu ja pääteputket uusittu. »

Fender Bassman

Fender Bassman

Vika: Eyletlevyllä komponentti irti juotoksesta ja suojahilavastus haljennut. Huolto: Juotokset korjattu ja komponentti vaihdettu sekä pääteputket uusittu. »

Laney vh 100r

Laney vh 100r

  Pääteputket uusittu. »

Crate 50

Crate 50

Vika: Reverb -potikka on hajonnut ja soundissa “taustasäröä”. Huolto: Kaikupotikka vaihdettu piirilevylle mikä korjasi myös soundiongelman. »