Voima K40-2

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  hertz 1 viikko, 2 päivää sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #112214

  Pekka Korolainen
  Osallistuja

  Moro,

  olen otsikossa mainitun vahvarin faijan jäämistöistä saanut, käy ja kukkuu, mutta taitaa olla alkuperäisessä kondiksessa. Omissa touhuissa tällä on hirveän vähän käyttöä ja mietinkin tässä nyt että jos tälle löytyisi joku ottaja niin voin tästä luopua. Jos ei ala löytyä niin aloitan restaurointiprojektin.

  Herättääkö tämmöinen kenessäkään mielenkiintoa? Vinkkejä otetaan myös vastaan missä muualla tämmöistä museoesinettä voisi kaupata.

  yt. Pekka

  #112218

  Mikko Kankaanpää
  Ylläpitäjä

  Mielenkiintoisia laitteitahan nämä ovat joten uskoisin sopivalla hinnalla löytyvän ostaja. Jos täältä ei nappaa niin kannattaa kysellä http://www.radiohistoria.fi/ aktiiveiltä. Jos ei tärppää harrastajapiireissä niin sitten tori.fi toimii varmasti hinnan olessa sopivan kohtuullinen.

  -Mikko

  #112259

  hertz
  Osallistuja

  Hei
  Ostin aikoinaan (n.30vuotta sitten)TVH:n huutokaupasta 5kpl Voiman putkivahvistimia.Kaikki tietenkin risoina käytöstä poistettuja. Annoin ne sitten pois kun en osannut niitä korjata, harmittelin sitten jälkikäteen. Jätin sentään yhden eli Voima K-405. En tiedä mitä noilla on eroa, mutta neljällä EL-84 pääteputkella tehty vastavaihevahvistin.
  Olen oman vahvistimen etupäähän tehnyt kitara inputin, perinteistä putkivahvistin säröä on turha hakea, koska vahvistin on nimenomaan tehty vähäsäröiseksi. Aikoinaan kuuskyt-luvulla noita kuitenkin käytettiin bändikamoina kun ei muuta ollut, ainahan nuoputkiradion päihitti ainakin tehojen puolesta 🙂
  Itse en enää lisää kaipaa, koska olen alkanut rakentaa omia putkivahvistin klooneja mm.100W Hiwatt-nuppi

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.