Traynor hiljeni

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67569
  vema
  Jäsen

  Traynor YCV20 hiljeni toisen kerran noin puolen tunnin soittelun jälkeen. Virtavalo paloi vaikenemisen jälkeen mutta ääntä ei tullut läpi kummaltakaan kanavalta. Teki saman edelliselläkin soittokerralla. Hiljenemiseen asti toimi moitteettomasti. Liittyneekö jotenkin lämpenemiseen/kuumenemiseen? Sulake on edelleen ehjä.
  Löytyisikö vinkkejä vianetsintään? Kiitokset!

  #77094
  vasu
  Jäsen

  Ei mitään ääntä? Ei edes pientä hurinaa, kohinaa yms.?
  Löyty muuten huoltomanuaali, aivan erinomainen lisäksi ja valmistajan saitilta. http://www.traynoramps.com/downloads/servman/smycv20.pdf
  Bravo!

  #77095
  vema
  Jäsen

  Perushurina kuuluu kyllä voimistuen jonkin verran volumea ja kaikua lisättäessä. Mikään kitarasta lähtevä ei tule läpi. Sama juttu siis molemmilla kanavilla.
  Hyvä manuaali tosiaan mutta ymmärrys noihin sähköpuolen hommeleihin on meikäläisellä kovin alhainen.

  #77096
  Nimetön
  Vieras

  Hyvä manuaali tosiaan mutta ymmärrys noihin sähköpuolen hommeleihin on meikäläisellä kovin alhainen.

  Kannattaa sitten viedä se sitten ihan suosiolla osaavaan huoltoon. Pahassa tapauksessa rikot sitä lisää, tai pahimmassa tapauksessa saat sähköiskun joka sattuu paljon tai voi tappaa.

  #77097
  vema
  Jäsen

  Näin varmaan on viisainta toimia. Hyvä että mykistyi sentään kotosalla eikä keikalla…
  Ajattelin vaan, että voisikohan moinen vika aiheutua esim. viallisesta putkesta tai vastaavasta kotikonstein turvallisesti korjattavasta.

  #77098
  jusmu
  Osallistuja

  Jos vaiheenkääntö putki on sökö niin eikös purkki mee tyystin pimeeksi?

  #77099
  ceesami
  Jäsen

  Input-jakkia voisi äkkiä veikata, jos häiriötaso on kerta normaali ja muuttuu volumea säädettäessä.

  Joskus on tullut ihmeteltyä kotvanen samanlaista vikaa omissa vehkeissä. Syypääksi ilmeni kitaran liian löysä jakki, joka ei jaksanut pidellä ProCo:n Excalibur -piuhan oikosulkukytkintä auki. Laatupiuhojen kanssa kannattaa siis käyttää laatujakkeja 🙂

  #77100
  vema
  Jäsen

  No niin,
  vaihtelin vahvariin kokeeksi uudet putket ja parin tunnin soittelusessio onnistui ongelmitta. Volumetaso ei heitellyt eikä mykkäkohtaus iskenyt. Liekö ongelman lähde ollut putkessa/putkissa? Pitää jatkaa testailua, kiitokset avunannoista.

  #77101
  vema
  Jäsen

  Jatkoksi vielä, etusasteessa Traynorissa oli pari vuotta vanhat JJ ecc803s-putket, joita ei komboihin suositella. Minkähänlaisia tyypillisiä oireita ne voivat nimenomaan komboihin aiheuttaa?

  #77102
  vasu
  Jäsen

  Kompoihin ei suositella ainakaan putkia joissa on huono tärinän kesto tai ovat mikrofonisia. Olisko noitten JJ:ten kanssa kysymys jommasta kummasta.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.