Totaaliremppa kombolle

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67532
  Nimetön
  Vieras

  Omistan Fender Super 60 vahvarin vuosimallia -92 ja tämä on ihan perushyvä värkki, mutta mielessä on pyörinyt ajatus sen modaamisesta niin että kaikki sisuskalut vaihdetaan, piirilevyt hittoon ja p2p tilalle. Eli siitä tulisi boutique-peli, kuitenkin hyödyntäen mahdollisimman paljon olemassa olevia hyviä osia.
  Olen ihan noviisi vahvistimien rakentelussa, mutta kokemusta on kolvailusta ja kaikenlaisesta rakentelusta. Ajattelin hommata jonkin valmiin vahvistinsetin jonka tunkisin koteloon, mutta en osaa sanoa mikä olisi hyvä pohja rakentelulle. Tykkään puhtaan kanavan soundina jotain Eric Johnsonin tyylistä ja säröpuolella miellyttää Bognerin Shiva. Onko tällaisia edes mahdollista saada ulos samasta koneesta?!

  Voisiko joku potkaista minua eteenpäin suosittelemalla hyvää kittiä tai puhumalla järkeä kannattaako tähän operaatioon ryhtyä ?!  😮

  http://www.ampwares.com/ffg/super_60.html
  http://www.schematicheaven.com/fenderamps/super_60_rack.pdf

  #76795
  Nimetön
  Vieras

  Olen itse aikoinaan (varmaankin tuossa vuoden '94-'96 paikkeilla) omistanut super 210 vahvarin, ja kannatan lämpimästi täysrempan tekemistä. ;D En tiedä mitä tuommoisista nykyään maksetaan, mutta tuommoiseen koteloon tekee jo vaikka mitä, ja tuontyyppinen kotelo chassiksineen maksaa kuitenkin jo helposti 400+ euroa. Uusi etulevy ja uutta tolexia pintaan, niin tulee jo mukava säästö.

  Katselin tuota vahvarin kuvaa, ja yrtin miettiä mitä itse moiseen rakentaisin, mutta en oikein keksinyt mitään. D'lite voisi olla yksi todella potentiaalinen vaihtoehto: http://store.bnamp.com/dlite22.html layout: http://thenormster.com/DumbleLite/D-Lite%20Layout%20with%20Relays.jpg Ei kyllä välttämättä ensikertalaisen projekti, mutta huolella ja maltilla tehden… Myös rakennussarjana: http://store.bnamp.com/dlitekits.html

  #76796
  Nimetön
  Vieras

  Rahanpuutteen takia en ole päässyt tekemään uusia sisuskaluja Super 60:eeni, mutta kokeilin huvikseni erilaisia putkia mitä nurkista löytyy ja vanha Mullard CV4024 tuntui auttavan huomattavasti vahvarin säröjä ja soundi on nyt hyvä. Ajattelin pärjäillä tällä lootalla vielä jonkin aikaa ja onhan mulle tulossa JCM800 korjauksesta, jees! Mutta silti kaivelee kun tuossa S60:ssa särökanavan bassot jää selkeästi ohueksi verrattuna clean-kanavaan. Laitehan käyttää samaa EQ:ta kummallekin. Luulen että jokin pikku modi voisi tuoda bassot takaisin särölle.

  Jaksaisiko joku tämän foorumin osaaja kurkata kytkentäkaaviota ja ehdottaa mitä komponentteja kannattaa vaihtaa? Voisin testata itse saman tien.

  Kaavio:
  http://www.schematicheaven.com/fenderamps/super_60_rack.pdf

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.