Synttärilahja

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67112
  tvahala
  Osallistuja

  Pieni ultrasimppeli 15-wattinen kaverille nelikymppislahjaksi. 1*12ax7, 1*6550, baxandal-säätimet, ja paikallinen vastakytkentä päätteessä.

  http://s183.photobucket.com/albums/x28/tvahala/

  #72710
  harryk
  Jäsen

  :)Nätti ja siististi tehty peli. Tein itse aikanaan paljon putkipelejä tuolla tavalla, siten että passiivikomponentit laitoin piirilevyille ja putket erikseen. Luovuin siitä koska joka peli tuntuu vaativan trimmausta ja joidenkin osien muuttelua ennenkuin saundi on mielestäni riittävän hyvä. Tuolla p-to-p-tekniikalla se tviikkailu on helpompaa. Miten teit tuon etulevyn? t. Harry Bluetone

  #72711
  tvahala
  Osallistuja

  Vihjeitä etulevyn valmistukseen: Coreldraw, mustesuihkutulostin, valokuvapaperia ja kirkasta pleksiä, noilla saa vaikka kuinka näyttäviä etulevyjä. Paperikoolle kun asettaa customasetukset saa myös haluamansa pituisena. Kytkentä oli protottu valmiiksi, siksi pcb-alusta. Yleensä tulee käytettyä turret-levyjä.

  #72712
  vasu
  Jäsen

  Upean näköinen peli! Miltäs saundaa?

  #72713
  tvahala
  Osallistuja

  Soundi on “hampaanpaikat irroittava” kliini (taisi olla Okabassin ilmaisu ;)). Hyvin puhdas, lämmin ja ponnekas. Kamu käyttää tuota toisinaan myös lauluvahvistimena, pelaa siinäkin kuulemma mainiosti.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.