Monster Mosquito 60 *modaus*

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Monster Mosquito 60 *modaus*

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67169
  brown note
  Jäsen

  hommasin melko hyvällä hinnalla rikinäisen monsterin moskiiton ja kysymys kuuluukin, että pystyykö tuohon työntämään el34 setin/tekemään putkietusen ilman ylimääräistä hehkumuuntajaa?

  #73267
  uraltone
  Osallistuja

  Tähän kysymykseen osaa parhaiten vastata itse Mr Monsterit eli herrat Mäntymaat:
  http://www.leviatech.fi/monsteramps/

  Yst .terv,
  Mikko

  #73268
  brown note
  Jäsen

  sanoivat olevan alunperin sovitettu el34:sille ja reserviä on sen verran, ettei pari 12a_7 tule ongelmaksi. Testailin päätteen jännitteitä(anodijännite 585V) ja kaikki näyttäisi olevan päällisin puolin ok. Kuitenkin herätti vähän kummastusta se että hehkujännite on 0.5V yläkanttiin. Onko tämä paha, vai kestääkö putket pientä ylijännitettä hehkuilla?

  #73269
  Nimetön
  Vieras

  Onko tämä paha, vai kestääkö putket pientä ylijännitettä hehkuilla?

  Kyllä ne tuon kestää oikein hyvin.

  #73270
  Sopanja
  Jäsen

  Mulla on tollanen samanlainen toimiva peli. Joskus kyselin tota etuasteen putkimodausta leviatechista ja hinta tais olla jotain 3-400€ jos en muista ihan väärin. Mitäpä mahtaa olla tollasen laitteen käypä arvo? Ei sillä että olisin myymässä, ihan uteliaisuuttani vain.

  #73271
  brown note
  Jäsen

  Miksi kitaravahvistimissa tahtoo olla katodiseuraaja lähes poikkeuksetta ennen tonestäkkiä? Eli onko katodiseuraajasta mitään oikeaa hyötyä vahvistimessa, jonka tarkoitus on vääristää signaalia?

  #73272
  Hallen
  Jäsen

  Tuolta löytyy asian tiimoilta

  http://www.valvewizard.co.uk/

  #73273
  brown note
  Jäsen

  joo, ilmeisesti näyttää olevan ihan aiheesta katodiseuraajaa laitettu sävynsäätimiin… Pitänee kuitenkin tukeutua empirisiin testeihin ja yksinkertaisesti kokeilla, että mitä hyöyä tuosta on.

  Monsteria on nyt viikon verran ihmetelty, eikä mitään vikaa ole löytynyt. Putkien vaihto on edessä, mutta muuten kaikki näyttäisi olevan kondiksessa. Häkkyrässä ei muuten ole hilavastuksia ollenkaan, vaikka siitä löytyykin kokoputki pääte schmitt kääntäjällä.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.