Miniplexi vai fenkku vai matslessi vai mikä se nyt oli???

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Miniplexi vai fenkku vai matslessi vai mikä se nyt oli???

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67794
  harryk
  Jäsen

  ::)Nyt täytyy vähän kelata/relata missä mennään omien projektien kanssa. Asiakkaalle on menossa yksi dusty road vai mikä se nyt oli, työpöydällä on kytkentälevy valmiina Princeton 5F2-A vahvariin vai mikä se nyt oli, nurkassa lojuu Btone Heratbreakerin proto vai mikä se nyt oli jne. Vielä kiinnostaa aloittaa miniplexi-projekti 6V6-pilleillä vai mitä ne nyt oikein oli. Alkaako kaamos iskeä kaaliin vai mikä mättää kun mitään ei saa oikein tehtyä loppuun ja pallo tursuaa uusia ideoita enemmän kuin ehtii tehdä vai miten se nyt oli???? t. Harry 😀

  #78841
  Nimetön
  Vieras

  Tervetuloa meikäläisen maailmaan. Ihme että koskaan saan mitään valmiiksi. En edes pysy mukana laskuissa mitä on kesken, mitä on päässä muhimassa ja mitä ei pitäisi olla kummassakaan. Sekä kitaroita, efektejä että vahvistimia. Omia, kavereiden ja asiakkaiden. Tähän kun lyödään päälle päivätyö joulukiireineen ja syöksykierteessä olevat opiskelut… Hah! Mainio tilanne. ;D

  Onneksi tämä pimeä aika saa pään jumiin = ei uusia ideoita. Valitettavasti se myös imee energiat = mitään aloitettua ei oikein saa valmiiksi. Noh, avautuminen omalta osaltani jääköön tähän.

  Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

  #78842
  Jonesi
  Osallistuja

  Tätä on liikkeellä, eilen siivosin viikkoja keskeneräisinä olleet projektit kaappiin odottelemaan lomia, josko silloin jaksais paremmin  ::)

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.