Kaijutin asiaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #69186
  T.S.
  Jäsen

  Purin romutetuista Philcord  sähköuruista 12″  Philipskaijuttimet ja kummankin sarjassa oli erikseen 4700yF lyytti.,siis mono urut kai ja en oikeinlöytänyt pääteastettakaan ja lopetin haun.Onko vaan tilan säästämiseksi tuotu lyytit pannalla vanerikotelon seinään kun varsinaista kunnollaosta piirilevyäkään ei ollut vaan oli jossain metallihäkkyrässä yksi AD149.Täytyyhän seoll joku kaksi kanavainen kun 2 eri kajaria ja kummassakin isolyytti?.Näytti ihan hirveältä risukasalta kuin olis ollut amerikkalainen?,mutta lieenee Philips philcord?

  #88553
  lumikitara
  Osallistuja

  Minulla oli joku vuosi sitten Philips Phicorda-urut. Mallinumeroa en muista. Siinä ei ollut päätemuuntajaa, ne kaksi isoa (12″ ?) kaiutinta oli sen tähden ( muistaakseni) 800 ohmisia. Toinen ämyri hoiteli normaalia ääntä ja toisen kautta kulki reverbin kaikumaailmat.
  Hieno peli, vieläkin harmittaa myynti, mutta kun ei mihinkään mahtuneet. Kaksi näppäimistöä, jalkiot ja helkkarin iso laatikko muutenkin. Pääsi kai kuitenkin onnellisesti fiksattavaksi ja ihan levytykseen asti uusilla omistajilla.

  Mutta kysymykseesi en osaa sen kummemmin vastata. Paitsi että eiköhän ne ole hollannissa valmistettu.

  Edit.
  Se oli neljällä pääteputkella. Pitää kaivella se malli jostain.

  Edith Bunker: se oli 22gm760 Philips Philicorda

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.