ESR-mittarin tilaus

Home Foorumit Kaikki muut Yleinen ESR-mittarin tilaus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 48)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #67535
  Niskanen
  Jäsen

  Tubeman mainitsi taannoin todennensa hyväksi linkin takaa löytyvän ESR-mittarin: http://www.peakelec.co.uk/acatalog/jz_esr60.html

  Ajattelin tilata itselleni sellaisen ja investoinnin minimoimiseksi sekä pihistelyn maksimoimiseksi kysyin postikuluista, mikäli saan muitakin PK-seutulaisia mukaan tilaukseen. Säästö ei ole kummoinen, lähinnä periaatteellinen ja näin siis vastasivat:

  I have worked out some postage prices for you: 
  1 unit = £6
  2 Units = £6.50
  3 Units = £7.50
  4 Units = £8.50
  5 Units = £9.00
  6 Units = £10.00 
  10 Units = £ 13.50  Postage is worked out by the weight of the parcel.

  Jos joku lähistöllä (asun H:gin Pitäjänmäessä) on vailla mittaria, niin ilmaiskoon pikimmiten mahdollisen halunsa osallistua tällä viikolla toteutuvaan tilaukseen. Mittarin voisi noutaa joko meikäläisen kämpältä, tai Espoosta K1-katsastajien konttorilta ark. 8-17.

  #76797
  harryk
  Jäsen

  :)Tere Niskanen! Otan yhden mittarin. Soita tai meilaa kun saat ne. Olen vielä ensi viikon töissä Helsingissä, mutta sen jälkeen mahdollisesti 2-3 viikkoa putkeen mökillä.t. Harry Bluetone

  #76798
  okabass
  Osallistuja

  MOI

  Olisin kanssa kiinnostunut. Vilkaise yksityisviestit.

  #76799
  Niskanen
  Jäsen

  Eli kaksi on jo ilmoittautunut mukaan. Tilaus lähtee luultavasti perjantaina, joten siihen asti muilla halukkailla aikaa miettiä.

  #76800
  okabass
  Osallistuja

  Eli kaksi on jo ilmoittautunut mukaan. Tilaus lähtee luultavasti perjantaina, joten siihen asti muilla halukkailla aikaa miettiä.

  MOI

  Varmistan vaan, koska jostain syystä yks. viesti tuntui tökkivän. Eli tilaan sen suoraan tuolta nettikaupasta. Kiitos kumminkin.

  Oka

  #76801
  Niskanen
  Jäsen

  Ok, selvä homma. 😛

  #76802
  Tubeman
  Jäsen

  Tämä ko ESR-mittari on osoittautunut aikaa myöten hyväksi työkaluksi,se on virtapihi ja paristo on kestänyt hyvin,ohjekirjan mainitsema automaattinen kalibrointi kannattaa välillä suorittaa ja homma toimii moitteetta taas.

  Varsinkin nykylaitteiden vianselvittelyssä ehdoton,vaikka jännitemittauksilla sekä muilla tavoilla tehdyt ihmettelyt kertoo oleellisen,ESR-mittari tekee lopullisen varmistuksen elko vioista.

  Ostin taannoin myös heidä DCA-testerin,se on esim fetti ja muiden puolijohteiden pällistelyssä ollut kätevä,nykyisessä firmware-versiossa on germanium speksit ja se tsekkaa ne vuotovirrat jonkunlaisella tarkkuudella.

  Ainoa jota se ei pystynyt selvittämään oli low-power fetti U1897 , mutta ohjekirjassa olikin totemus näistä spesiaalitapauksista.

  #76803
  uraltone
  Osallistuja

  Morjens,

  Ajattelin itsekkin taannoin tilata tuolta mittareita. Homma jäi muiden kiirusten takia. Voisin kuitenkin lähiakoina viritellä tilauksen matkaan. Eli jos muita vielä kiinnostaa niin samalla vaivalla tulevat myös muille ;D Tietysti tuosta tulee pari euroa suomen sisäisiä postikuluja päälle, mutta voin kinuta jälleenmyyjä alennusta jos tilataan isompi satsi 😉

  Mikko
  uraltone

  #76804
  Niskanen
  Jäsen

  Ei minullakaan nyt sinänsä tulen palava kiire ole, joten jos Mikkot saat kyseltyä mitä mittarit sinun kauttasi hankittuna maksaisivat niin ilmoittele vaikka tähän palstalle? Katsotaan sitten että kuka tilaa ja mitä tilataan.

  #76805
  Sissi A3
  Jäsen

  Olen myös mukana mikäli mittaritilaus toteutuu.

  #76806
  harryk
  Jäsen

  ;)Tuo Niskasen idea on mielestäni paras vaihtoehto. Tällaisten vehkeiden ja osien myynti ja maailmalta tilailu on Mikon leipäpuu ja mieluusti hankin tuonkin härvelin hänen kauttaan. t. Harry bluetone

  #76807
  uraltone
  Osallistuja

  Oukey! Laittakaa tässä tietoa mitä haluatte tuolta ja montako niin saan osviittaa määristä joista kysellä. Voisihan noita varmaan pari ottaa varastoonkin, koska pelkkää hyvää olen kuullut heidän tuotteistansa! Näitähän saa myös RS:ltä, mutta hinnat ovat korkeammat.

  terv,
  Mikko

  #76808
  harryk
  Jäsen

  ;)Minulle yksi kappale. t. Harry

  #76809
  uraltone
  Osallistuja

  ;)Minulle yksi kappale. t. Harry

  Tarkoitat varmaan tuota ESR-mittaria:-) Kannattaa tskeata myös muut tuotteet, koska ainakin tuo trankku-testeri on aivan käsittämättömän kätevä kapistus 😉

  Mikko

  #76810
  Sissi A3
  Jäsen

  Minulle yksi ESR-mittari

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 48)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.