EH Magnum 44 hurina

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #69273
  toyopet
  Jäsen

  Onkos tämä vika vai ominaisuus? Tuollaisen magnum 44:n tilasin UT:n kaupasta ja siinähän on ihan hirveä hurina. Kerkesin jo tuossa kitaran elektroniikkaa käymään läpi, maadoitusvikaa etsien, kun  kokeilin vielä putkivahvarilla ja eihän se kitarassa ollutkaan vika.
  Kahdella stratocasterilla kahdella instrumenttipiuhalla testasin ja karmea hurina ja napse kitaran volume täysillä. Hiljenee heti, kun ottaa kielistä tai kammesta kiinni. Viittaa siis vahvasti kitaran maadoitusongelmiin mutta putkivahvarilla ei hurise.
  Muuten kyllä voi soittaa ja ääntä lähtee hyvin mutta jos ei mihinkään kitaran metalleihin koske, niin hurinaa ja rutinaa tulee.

  #89307
  F-Jag
  Osallistuja

  Onkos tämä vika vai ominaisuus? Tuollaisen magnum 44:n tilasin UT:n kaupasta ja siinähän on ihan hirveä hurina. Kerkesin jo tuossa kitaran elektroniikkaa käymään läpi, maadoitusvikaa etsien, kun  kokeilin vielä putkivahvarilla ja eihän se kitarassa ollutkaan vika.

  Demovideon Magnum 44 ei ainakaan hurise, joten itse lähettäisin takaisin. Myyjä voisi myös testata jonkin toisen kappaleen.

  Ultimateguitar.comin reviewstä:

  “I have had no noise issues, and unless you've got a house (or you're playing a gig at a place) with grounding issues I doubt you'll have any noise issues either.”

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.