Vs: Vs: Vox vinkuu, rääkyy ja oskilloi

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Vox vinkuu, rääkyy ja oskilloi Vs: Vs: Vox vinkuu, rääkyy ja oskilloi

#69588
Niskanen
Jäsen

Veikkasin hiukan itsekin tuota layout ongelmaa. Tuohon piti tulla alunperin Vibro Champin tremolokanava, mutta luovuin ajatuksesta ja samaan tilaan sovitin tuon Top Boostin, komponentteja kun on vähemmänkin. Komponentit ovat kyllä hiukan läjässä, joten se voisi selittää tämän.

Master Volume on pöllitty suoraan O'Connorin kirjasta, eli 1M kaksoispotikka vaiheenkääntäjän jälkeen. Kokeilin aiemmassa koneessa sitä Matchless DC30 koneessa käytettyä ratkaisua, mutta sen toiminta ei miellyttänyt äkkijyrkkyytensä puolesta yhtä paljoa kuin nykyinen.

Piuhojen siirtely ei tunnu vaikuttavan yhtään.

Suoto-osasto on miltei kopio alkuperäisestä Voxista. Ekat konkat ovat 15 ja 15 (näiden välissä 10H kela), seuraavat 3 taas 10,10 sekä 32 mikroa. Tuo 32 mikroinen on TB kanavan konkka. Se on tosin halpisosa ja samassa paikassa edellinen saman merkkinen konkka vuoti nesteensä pihalle. Tilasinkin jo korvaavan F&T konkan tilalle, mutta se on 10 mikroinen. Kokeilenpa silti vaihtaa sen, sillä nuo halpikset eivät oikein edellisen perusteella vakuuta.

Skooppia ei löydy. Pitänee näillä eväillä alkuun yrittää.