Vs: Vs: Vahvistin pieree

#69867
brown note
Jäsen

Noniin… tämäkin mielenkiintoisen ulosannin antanut kokeilu sitten tuotti seuraavat tulokset: Kuormitettaessa sain aikaan anodijännitteen notkumista etusessa välillä 1-3% eli siis etusen loppuosassa, missä jännitteet anodivastuksella 240v hypähti pahimmillaan n 6v. Aiemmissa vahvistusasteissa hieman vähemmän.  Jos ei muuta, niin tämä osoitti etusen ainakin toimivan a-luokassa  ;D. Päätteessä notkumista tapahtui, mutta sekin pysyi n. 20% tarkkuudella syöttöjännitteestä. Tosin kysessähän on a/b luokassa toimiva pääte, joten eikös notkuminen vähän niinkuin kuulu asiaan?

Saan kohtsillaan ylimääräisen 50w ulostulomuuntajan kokeiltavaksi, josko vika sitten kuitenkin olisi muuntajassa. 1645:hän on hifimuuntaja ja siitä syystä omistaa melko monimutkaisen ulostulokytkennän, joten mikäli vika on päätemuuntajassa niin se luultavimmin keskittyy ulostuloimpedanssi valitsimeen.

Piereskely on matkassa vaikka mitä tekisi takaisinkytkennälle. Anodijohtojen kääntämistä seurasi kovaääninen pörinä, joka loppui kun takaisinkytkentä irroitettiin.