Vs: Vs: Teräs chassis ja magneettiset häiriöt(?)

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Teräs chassis ja magneettiset häiriöt(?) Vs: Vs: Teräs chassis ja magneettiset häiriöt(?)

#72776
Nimetön
Vieras

MOI
Saatko muuntajan irrroitettua rungosta, vietyä kauemmas tai peräti virrat toisesta muuntajasta?

Moikka.

Tuota muuntajan irrotusta/vaihtoa täytyy tosiaan kokeilla vielä. Eilen en enää yöllä sitten jaksanut/viitsinyt alkaa ruuvaamaan.

Irroittele putkia, ja hae, onko se jokin putkiaste?

Pääteputki jos on kiinni, niin ilmiö esiintyy. Kaikki putket kun ottaa pois, niin kotelo kyllä resonoi, mutta ei tietenkään kaiuttimesta kuulu mitään.

Tarkasta vielä kerran kytkentä ja komponentit ja juotokset.
Putket?

Putket vaihdoinkin jo. Kytkentääkin on tullut tarkistettua ja rassattua muutamaan otteeseen. Ei sillä, voihan siinä joku virhe ihan hyvin vieläkin olla. Jossain hyvin piilossa kuten yleensä on. Vahvistin kuitenkin toimii muuten ihan ok. Jos volumen kääntää yli klo. yhdeksän, niin hurna peittyy kitaran äänen alle. Soundikin tuntuisi olevan samanlainen kun aikaisemmin tekemissäni AA764 champeissa.

Pitäiskö laittaa koaksiaalia johonkin?
Kokeile viemällä sormi _lähelle_ eri kohtia kytkennässä, lisääntyykö jossain kohtaa selvästi->enemmän suojausta.

Jos tarkoitat koaksaalilla suojattua piuhaa, niin sitä on inputjakeilta ja volumepotikalta etusputken hiloille. Tullut jo tavaksi niihin laittaa ihan oletuksena. Piuhojen siirtely/liikuttelu ei vaikuta mitenkään häiriöön.