Vs: Vs: TAD Super Lead

#89045
Sancho
Jäsen

Juu, tuo johto käy kyllä. Suoja kytketään vain toisesta päästä. Periaatteessa voit myös käyttää suojattua parikaapelia. Tällöin tosin vastaisessa vaiheessa olevat heikot signaalit menevevät ihan vierekkäin ja voit menettää hieman enemmän korkeita. Ei välttämättä ole kyllä kuultavissa oleva menetys.

Kannattaa myös tutustua LarMar ppimv kytkentään. Se periaatteessa korvaa 220k gridleak vastukset 250k tuplapotilla ja esim 2M2 vastuksilla. Volume täysillä kytkentä on lähes identtinen ilman mastervolumea, toisin kuin 500k tai 1M potin ja 0,1 uF kondensaattorien ppimv:t. Pienempi poti vaikuttaa pienillä asetuksilla myös vähemmän korkeisiin taajuuksiin.

Esimerkiksi 220k tyhjennysvastukset voi juottaa suoraan vaikka ensimmäisen suotokonkan napojen välille. Virta on muutamia milliampeerejea ja 2 W vastus riittaa jos jännitteet ovat tavanomaiset. Helppo tarkastaa ohmin lailla.

Yleensä halvatkin mittarit ovat kohtuu tarkkoja kunhan paristossa riittää virtaa. Eli jos pariston varoitusvalo vilahtaa kannattaa tällöin vaihtaa paristo.