Vs: Vs: TAD Super Lead

#89064
Prowler
Osallistuja

V6 ja V7 5.6k vastusten välin vetelin vihreällä yksisäikeisellä “Cloth Pushback” 18AWG kaapelilla, siis samalla jota käytetään hehkuille. Onko se sopiva johdin noiden vastusten väliin vai onko laitettava keltaisella 22AWG:llä?

Signaalijohdin, ei ole vaatimusta johdolle virran suhteen.

Speaker Out -jakeissa käytin myös samaa vihreää johdinta buss-wirenä. Tuon impendace selectorin oikeanpuoleisen kumipäällysteisen vihreän johtimen taidan vaihtaa vihreäksi push-back johtimeksi kuten jossain Tube Amp Doctorin kuvassakin oli. Nyt se taitaa olla OT:n johtimen pätkä.

OT:n (toisio)johdin on kyllä riittävä.

Niijoo. Tuon v7:n nelospinni heiluu huomattavasti. Pitäsköhän koko putkenkanta vaihtaa…

Kokeile laittaa putki paikoilleen. Heiluuko vielä/onko pinnin liitos tiukka? Jos pinnin liitos on tiukka en usko heilumisen aiheuttavan ongelmaa.

Nuo V7 mustat johdot muuntajalta ovat ilmeisesti hehkun johdot? Jos katsot schemaa niin hehkujen “center tap” on kytketty maahan (vai onko vielä kytketty?), ts. mustan johdon ja maan välissä on puolet hehkukäämistä (sekä putkien hehkut rinnan + toinen hehkukäämin puoli rinnan ed. puoliskon kanssa). Kytkennän resistanssi on todennäköisesti hyvin pieni joten mittari voi luulla V7:n hehkupinnin olevan kiinni suoraan maassa.

Joo, eipä noita kai sit kannata vaihdella johtimia.

Täytyypä kokeilla pinnin heilumista putki asennettuna kun pääsen taas viikonloppuna pajalle. Putken kantojen numerointi on pielessä. Ykkönen on loven vastakkaisella puolella. Merkkasin sen heti paketin avattuani tussilla. Kasi näkyy heti vasemmalla kun tarkasti katsoo.

https://bq0vuq.by3301.livefilestore.com/y2pihuMs8bnBY_Od2OdTnnooih8REGIcMO0lU_o4gFXpa1QMrbf4PveAChZO4w5VMuTYoufjWYyq0uDqV9sH9vJ2MgaoKhnAfEXWRLztLiKvHM/IMG_2134.JPG?psid=1

V7:n mustat johdot ovat käsittääkseni hehkun johdot. Schemassa näyttäisikin olevan että green on ground johto eli kaikki taitaa olla ok. Täytyypä illalla linkittää schema niin ei tarvitse koko pdf tiedostoa kenenkään ladata.

Kiitti Sancho!