Vs: Vs: TAD Super Lead

#89057
Prowler
Osallistuja

Tuossa on ns. buss wire:
http://www.uraltone.com/elektroniikan-komponentit/kaapelit/cu-lanka/hopeoitu-kuparilanka-1-5mm-hinta-per-metri.html

Jos tuo käyttämäsi lanka hehkujen johdottamiseen on yksisäikeistä, niin se varmaan käy myös.

Periaatteessa hehkut kannattaisi kiertää toisiinsa niin lähelle putken kantaa kuin mahdollista. Tuossa tulee nyt tehtyä melkein putken kokonaan kiertävä häiriö kenttä. Monet vahvistimet on kyllä näin tehty ja eivät hurise liiemmin etenkin jos ei ole kyse ns. high gain vahvistimesta. Ensimmäinen putki on kriittisin ja siihenhän tuo muutos on kohtuu helppo vielä tehdä tai vaikka ensimmäisen kokeilun jälkeen jos hurisee liikaa.

On kyllä viimesen päälle siistiä johdotusta. Katsoitko että tuli päätteen puoliskojen hehkut eri vaiheeseen?

Joo vihreä johdin on yksisäikeistä niin saatan käyttää sitä tai ens kerralla tilaan tuota hopeoitua kuparilankaa.

Kierretty johdin kannattaa siis pitää 5-10 mm irti chassiksen seinistä mahdollisimman lähellä putken kantaa? Porakoneella koitin kierteittää mutta meni liian tiukaksi. Ajattelin tilata kokonaan uudet johtimet mitä ei ole käännelty vielä mihinkään suuntaan. Aika helpostihan tuo käsipelillä kierteytyy. Voiko tuon maadoituskorvakkeen päältä vedellä johdinta vai onko parempi kiertää sitä hieman niinkuin kuvassa?

http://1drv.ms/RCufxf

Korvakkeen päältä kun vetelisi niin saisi V7:aankin lisää kierrettä.

Katsoitko että tuli päätteen puoliskojen hehkut eri vaiheeseen?

Nyt ei tajuu 🙂 Muuten en katsonut muutakuin että yleismittarilla piippailin etten sekoita ylempiä ja alempia johtimia keskenään ja koitan tehdä yhtä monta kierrettä putkien välille.

Kiitti kun jaksatte jeesailla. Koitetaan tehdä porukassa hyvä peli ja kuvataan projekti kämmeineen kaikkineen foorumille ihmeteltäväksi.

Löytyykös porukalta kuvia omista tekeleistä mistä voisi ottaa hieman mallia? Nyt olen käyttänyt jäsen Julkken lähettämiä kuvia mallina. Onneksi kerkesin myös ladata Metroampin sivulta Super Leadin rakennusohjeet ennenkuin sivusto kaatui. Metroampin ohjeen työvaiheiden mukaan koitan mennä.