Vs: Vs: Säröpedaali solo saundiin!!

#82919
gunnar
Jäsen

Moikka!!

Kerroppa Esa tarkemmin miten se modaus kitillä onnistuu,löytyykö ohjeita ja siis mikä juttu toi kitti homma yleensäkkin on?Ja mistä tota Monte Alluminä saa ostettua?

Tämmöisessä osoiteessa http://www.monteallums.com/pedal_mods.html#cs3opto löytyy tuon CS-3:n ja muidenkin Bossin pedaalien modifiointikittejä. Ajatus on vaihtaa muutama oleellinen komponetti laadukkaampiin ja arvojensa puolesta sopivampiin. Hinta per kitti on reilut parikyt taalaa, päälle postikulut jenkeistä. Ovat tulleet pehmustetussa kirjekuoressa suoraan kotiin. Olen tyytyväine tekemiini CS-3, SD-1 ja TS-9DX modeihin. MT-2:n ostin suoraan Keeley-modattuna. Ei ole mielestäni erikoinen. No, näitähän on netissä muutamia vastaavia toimittajia, palstoilta löytyy kullekin omat kannattajansa.  Kolvin pitää pysysä kädessä mutta vaikeaa ei ole, ovat heti toimineet. Esa.

Monteallums modi SD-1:een on kiinnostanut minuakin. Monten sivuilla on kokonaista 3 eri modia SD-1:seen. Minkä modin Esa noista teit? Aluksi meinasin, että tekisin tuon yksinkertaisimman, mutta toisaalta lähes samalla vaivalla se varmaan menis tollanen GT modikin? Kolvit löytyy ja perustietoutta elektroniikasta (teknisen alan tutkinto taustalla).
En oo modaillut aikaisemmin, joten kysymys: Onko nuo Monten ohjeet niin selkeitä, että niitä tarkkaan seurailemalla vois periaatteessa “sokkona” modin kasata ilman, että tarvii mittailla/testailla mitään, skooppeja yms. kun ei satu löytymään…