Vs: Vs: Plexi projekti

#70186
Tubeman
Jäsen

Mistäs ostit plexiä,itselläni tulee akryylilevyn osto,tuli hankittua kotelovammainen B&O viritinvahvari johon täytyy tehdä päälliskansi,ajattelin läpinäkyvää
akryyliä,tai savusävyinenkin käy.On siinä muutakin tekemistä,toinen kanava sökö,en sano että pääteaste koska se voi olla etuastekin.

Ostin pleksiä tuolta : http://www.aikolon.fi/ Niillä oli siellä kovasti CNC-koneita ja surina kävi.

Kun oot noita B&O miehiä niin ostappas Beogram 1000 levari. On tuossa hyllyn päällä ilman rasiaa ja neulaa.

Mitä olet/te tuosta verkkomuuntajasta? Kumpi olis järkevämpi ratkaisu tähän plexiin? fenderin 350v keskitapilla vai cartridge 340v erillisellä biasilla 28v?

Voisin ostaakkin jos ei olisi ennestään toimivaa vinyylivingutinta.. Vinyylien kuuntelu on hankalaa meillä kotona,siitä pitää 3 kissaa huolen.En nyt ole sen ihmeemmin B&O uskovainen,sattui vaan eteen halavalla. 😉 Katsoo nyt otanko sen duuniin poppikoneeksi vai vanhan ASAn ..
Oikeastaan syy näiden vanhojen HiFiaarteiden hankintaan oli nuo edellämainitut 3 moukua,yksi niistä osaa vetää nykyistä minicomboa sen kiinteästä
antenniletkusta pitkin lattiaa niin pitkälle kuin muut johdot antaa myöten,laite on sen verran matalalla että se onnistuu.

Tuohon virtalähdeaiheiseen lisäkysymyksen Sissi A3 jo vastasikin.Sen verran laitan,vahvarihan ei tiedä millainen muuntaja siellä on,sille riittää että sähköä tulee oikeanlaista ja oikeisiin kytkentäkohtiin.