Vs: Vs: Plexi projekti

#70177
jusmu
Osallistuja

Jep jep.

Mulla on tuossa valmiina kahdet diodit peräkkäin, joten voinen kytkeä anodijännitteen niiden väliin ja diodien päät yhteen -> silta? Bias jännite sitten verkkomuuntajan toisiolta suoraan ?ohm vastusen kautta tuolle 160uf elkolle. Onnistuuko? Mutta mihin laitan katodikonkat? Kun pitäis mennä maihin samoin kuin keskitappi. Diodit kestänee kun ovat noita 1N1007 mallisia, eli 1A/1000v. Voinko mennä näillä muutoksilla ja muuten tän alkuperäisen layoutin mukaan?

Toisaalta tutulla olis tarpeettomana Mikolta hankittu Fenderin perusmallinen 50w poweri keskiulosotolla, jossa anodijännite on 350v/140mA. Kävisköhän paremmin? Marshallin orkkis muuntajassa on 345v/150mA. Mulla on valmiina tää Partridgen vehje ilman keskitappia. Biasille olis tarjota se 28v. Jolloin tasajänniteeksi jää siis mitä? Vajaa 40v? Ja riittääkö se? Ja mikä on elämän tarkoitus?

Ja jos käytän tätä tapitonta niin pitääkö mun vielä tehdä erikseen tasasuuntausta biasjännitteelle? Vai meneekö se yhdellä diodilla, eli onko se sitten tämä puolisuuntaus? (kyselen tyhmiä?)

Äh, pitää lähteä ostamaan pleksiä, niin saa ainakin nätin naaman, kun menin ajatuksissani poramaan lampulle liian suuren reiän. Peitellään peitellään…