Vs: Vs: Piiretäänpä layout kuvia!

#72406
Nimetön
Vieras

Moi. Tuo kysymys oli lähinnä retorinen, ei ole tosiaan tarkoitus tehdä niin. Kiitti noista lisätiedoista. Täytyy tehdä se osaluettelo valmiiksi ja tilata osat. Minkä kokoiseen chassiskseen olette nuo ympänneet? Olisi tarkoitus tehdä töissä alumiinista kotelo. Turrent levyn koolla ei lienen niin suurta väli kunhan osat siihen mahtuu? Näytöltä mitatessa noin 20 cm varmasti riittää?

AC4 chassis on mulla noin 290x160x55mm GA5 on hammond 1444-14 chassiksessa, eli 229x127x51mm.

Kyllä sillä turret levynkin koolla väliä vähän on. Jos se on liian tiukkaan koottu (eli liian pieni), saattaa tulla jotain sekalaisia häiriöitä. Itse teen aina sellaisen “sopivan väljän” niin, että mahtuu helposti kolvailemaan ja niin että komponentteja saa helpohkosti vaihdeltua jos tarve tulee. Mutta 20cm on vallan riittävästi molempiin. Nuo kuvat ei muuten ole mittakaavassa.

http://www.tg-music.com/images/5f1.png tuossa on 5f1 champin levy, joka on hyvin lähelle sama siis kun tuo GA5. Leveyttä tuommoinen pyöreästi 15cm. http://www.tg-music.com/images/aa764.png BF champin levy tuossa, joka on jo vähän yli 20cm leveä.