Vs: Vs: PCL84 vahvistimet

Home Foorumit HI-FI tee-se-itse Hi-Fi-vahvistimet PCL84 vahvistimet Vs: Vs: PCL84 vahvistimet

#80825
Sissi A3
Jäsen

Hyvästä neuvosta en osaa sanoa, mutta miten olisi semmoinen alumiininen “välilevy” muuntajien väliin? Mahtaisiko semmoinen auttaa tuohon häiriöön?

Ei ollut vaikutusta. En ole varma vaikutusmekanismista. Vaikuttaako verkkomuuntajan häiriökenttä suoraan vai välittyykö se teräksisen shassiksen kautta. Verkkomuuntajan suuri häiriökenttä ja ohjausmuuntajan häiriöherkkyys pääsivät yllättämään.

Olen tehnyt tämän vahvistimen kanssa sen verran virheitä, että en lähde hiomaan sitä häiriöttömäksi tässä muodossa. Mieletön layout toimi, mutta ohut teräspeltinen shassis osoittautui fataaliksi. Suunnittelen vahvistimet uusiksi ilman ohjausmuuntajia (tämä on kuitenkin vain yksi testisarjan vahvistin eikä näihin ole tarkoitus panna kovin paljon paukkuja). Vastavaihevahvistimen saundi osoittautui kuitenkin siksi hyväksi, että teen testisarjaan kuuluvan stereo vastavaihevahvistimen HIFI-komponenteista alumiinishassikselle. Vahvistin tulee valmistumaan viimeisenä testisarjassa ja viimeistellään pidempiaikaiseen testikäyttöön. Lasken tämän vahvistimen myös PCL86-putkille (2×10 W, PCL84 2×5 W). Tietääkö joku onko Lundahlin muuntajilla edustusta Suomessa

http://www.lundahl.se/