Vs: Vs: Konkat

Home Foorumit Kaikki muut Yleinen Konkat Vs: Vs: Konkat

#69630
futhermucker
Jäsen

Ja sitten noviisi kysymyksellä liikkeelle. Eli väkersin tossa phase90 kloonia, ja ei toimi. Olin epähuomioissani tilannut jännitekestoltaan 630v konkkia 🙂 … Eli voisko johtua siitä? Eri nettisivuilla oli eri tietoja aiheesta, joidenkin mukaan ei haittaa missään tapauksessa, joidenkin mukaan ei haittaa jos jännitekesto poikkeaa suositellusta vain vähän (16v –> 35v ? jne…)

Ainiin, ja yksi oli saapuessaan mekaanisesti vaurioitunut: http://personal.inet.fi/koti/tommi/polkot.jpg

Että kannattaako hilpasta elektroniikkaliikkeeseen ja hakea noita 16v kestoisia? Vai olenkohan nyt kumminkin muninut jotain muuta.
Offtopiccina mainittakoon, että efekti päällä se kuullosti ensin hetken joltain räkäiseltä overdrivelta ja sitten muuttui joksikin käsittämättömäksi. Trankku, fetit ja IC:t on oikein päin (ja muutenkin pitäisi olla kuten ohjeissa)!?

Onko kapasitanssi oikein (ettei kerroin vahingossa luettu väärin)? vaikuttaa aika isolta erolta 16v-630v, 16v konkat yleensä isokapasitanssisia elkoja. Et kai tuota kärsinyttä konkkaa asentanut? on sen verran vekkiä että voipi olla oikosulussa.

Kapasitanssit on oikein, mutta ton viallisen laitoin kyllä. Ajattelin kokeilla. Täytyy testata toisessa pedaalissa noi IC:t, että varmistuu ainakin niiden olevan kunnossa.