Vs: Vs: Kondensaattoreiden soundi

#72526
Tubeman
Jäsen

Eiköhän ne ollut naisia jotka nämä radiot kasasivat Salossa? Sehän on melkein kuin puikoilla kutomista ja virkkaamista kun vähän mielikuvitusta käyttää 🙂 Kun ei ole tarkoitus hirmuisia vahvistuksia aikaansaada niin kriittisiä osia on melko vähän. Viritin voipi olla kriittisin osa, kuvittelisin.

Oon kuullu samaa myös fenderin mikeistä eli joskus 40-vuotta sitten ne käämittiin käsin ja aikamoiset erot eri vintage mikkien väleillä varmaan johtuu just tästä “inhimillisestä tekijästä”. Oon myös nähny valokuvia fenderin tehtaalta, jossa naiset ja miehet sikinsokin kokoaa vahvistimia. Eihä noi mitään rakettitiedettä oo sinänsä kun on vaan selkeet ohjeet miten tehdä ne.

Joskus olen miettinyt radioiden osalta onko esim viikonpäivällö ollut merkitystä laadun suhteen,silloin kun lauantainakin käytiin duunissa,saattoi
monilla ajatus harhailla jo muualla kuin duunissa,,työpäivähän oli lyhyeni kuin muulloin viikolla.Eli lauantai ja maanantai kappaleita saattoi palautua tuotantolinjalta loppusäätö ja testausvaiheessa korjauspöydälle enemmän.