Vs: Vs: kevin O´Connor kirjat

#69736
okabass
Osallistuja

8)Moro Mikko!  Ei haluttaisi tilata jokaista kirjaa, se tulee liian kalliiksi, mutta mikä noista olisi meikäläiselle passeli sinun mielestäsi? En ole lukenut niistä yhtäkään vielä, tiedän kyllä tämän hemmon. t. Harry

MOI

Mulla on IV-osaa  lukuunottamatta nuo TUT:it. Samaa mieltä tuon I ja III osan suhteen. I osassa on efektilooppi,kaiku ja kanavanvaihto käsitelty hyvin perusteellisesti. Siitä muuten Aiken sanoo, että jos ostat vain yhden putkikirjan, olisi se juuri TUT I. II on vähän teoreettisempi (mm.PSU,eri vahvistin tyyppejä), mutta hyvä. III-osassa on käsitelty yleensä rakentelua ja klassikkovahvainten rakentamista. Mm. Champ käydään tosi perusteellisesti läpi. V osassa käsitellään soundin muokkaamista. Ja siinä on kymmenkunta rakennusohjetta.

Kannattaa pitää mielessä, että kirjoissa on pikku virheitä. Ja osa on kyllä mielipiteitä, joista on muitakin toimivia näkökulmia olemassa. Mm. suojahilavastuksen arvo.
Itse Kevin tuntuu ainakin @-mailin välityksellä varsin tietävältä, mukavalta ja avuliaalta hepulta. Kysyin häneltä parisen vuotta sitten jotakin putkihommiin liittyvää, ja kyllä hän viitsi vastata.