Vs: Vs: Hyviä välineniksejä ja -jippoja

Home Foorumit Kaikki muut Yleinen Hyviä välineniksejä ja -jippoja Vs: Vs: Hyviä välineniksejä ja -jippoja

#72483
Nimetön
Vieras

Kosmetologin tarkkuuspinsetit. Ihan ehdottomat. Ja semmoset automaattiset piuhankuorintapihdit vähän “modattuna” (no okei, säätöruuvi irtosi ja hävisi, mutta pihdit toimii nyt paremmin). Nyt niillä kuorii 5-6 ohuen piuhan päätä kerrallaan. Loistava efektipedaalien teossa. Nopeuttaa hommaa paljon. Sitten semmonen “kolmas käsi” johon saa piirilevyn tai mitä tahansa kiinni. Sitten on sellaisia pieniä muovisia “puristimia”… En oikein tiedä mitä ne on oikeasti. Vähän niinkun isoja pyykkipoikia. Erinomaisen käteviä väliaikaiskiinnityksiin. Etenkin jos hauenleuat on liian pieniä. Joista tuli mieleen muutama kymmenen kappaletta erivärisiä piuhoja missä on hauenleuka molemmissa päissä. Välillä on melkoista hässäkkää pöydällä niiden ja koekytkentälevyn kanssa.

Okabass:lla on nenän edessä vastusten värikoodit, minulla on kondensaattorien arvot uF/nF/pF taulukkona. Sitä ilman en tulisi toimeen millään. Sitten on muutama kansiollinen datalehtiä, yleisimmät putket, IC:t, trankut jne. omissa mapeissaan (vaatisi tuo setti päivityksen). Pari mapillista kytkentäkaavioita. Yllättävän käteviä joidenkin pienten ja isompienkin juttujen tarkistamisiin. Sitten on kirjallisuutta jonninverran myös. Itselläni kun ei pajalla ole (eikä tule olemaankaan) nettiä.

Sitten on tärkeimpänä tietenkin tuhkakuppi, colatölkkiteline ja pieni radio. 😀

Tarvetta olisi vielä automaattiselle siivoojalle.

EDIT: Ainii, tietenkin sitten löytyy audioprobe kera pienen trankkuvahvarin: http://www.geofex.com/FX_images/audioprb.gif
Ja testi oskillaattori: http://www.geofex.com/FX_images/q+dosc.gif