Vs: Vs: Huminaa vahvarissa

#69962
Axa
Jäsen

Moi,

Mulla on samantyyppinen ongelma, vahvistimenani tosin Labogan valmistama FAME Studio Reverb 50. Puhtaan kanavan ollessa päällä kuuluu huminaa. Ei tosin koko ajan mutta aina vähän väliä. Huminan voimakkuus myös vaihtelee. Se toki kovenee sitä mukaa kun nostan master volumea, mutta välillä sen voimakkuus vaihtelee ihan muuten vaan. Särökanava taas on ok, vaikka molemmilla kanavilla on sama master volume. Putket hehkuvat normaalisti, eikä ainakaan ulkoisia vaurioita ole.

Ostin kyseisen vahvistimen n. vuosi sitten Music Storesta ja se kävi pari viikkoa sitten Saksassa takuuhuollossa, jossa sille ei ilmeisesti tehty mitään. Ohjeeksi sain vain, että puhdasta kanavaa olisi syytä käyttää maltilla. En kuitenkaan missään vaiheessa ole varsinaisesti luukuttanut vahvistinta. Jos masteri ja kanavan volume ovat n. klo 12 asennossa tai sen alle, luulisi 50w vahvistimen kestävän. Eikä se muutenkaan mikään makuuhuonestyrkkari ole. Onko kellään mitään ideoita mistä tällainen saattaisi johtua?

Seuraavaksi pitää varmaan viedä nuppi jollekin paikalliselle vahvistinkorjaajalle. Saksaan lähtee ainoastaan reklamaatio. Turha maksaa €45 postituksesta jos ne eivät sitä kuitenkaan korjaa..

Axa