Vs: Vs: Gibson Bluessi vahvarit…esim GA8?

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Gibson Bluessi vahvarit…esim GA8? Vs: Vs: Gibson Bluessi vahvarit…esim GA8?

#77447
harryk
Jäsen

Moikka. Kaikki kehuu kuinka hyviä ovat Marshalit bluessin vääntöön.
Mutta eihän sitä ollu silloin juuriaikoina viellä kytkettykkään <1959 Fender.
Mutta Ne Gibsonin turalle menevät. Ja kuulaan keskiäänis soundiset hieman koppavatkin särösoundit, ois nyt kuselyn alla!. Tosin harppumiehet käytti voimalla myös Fendereitä.

Mutta miten esim, Gibsonin gibsonette GA8 soundaa blussissa ja rokkenrollissa?. (Muutes minähän vuonna sitä ilmaantui markkinoille on näet Googlettamatta mutta tämän jälkeen…)
Yleensäkkin mikä olisi paras Gibson amp bluessiin ja rokkiin pienillä äänenpaineilla?.

Ja olisiko päätemuuntajaksi sopiva Gibsonetteen GA8siin Fender champin se uudempi 8Wtin 125A35A & #022905 muuntaja? eli se järeämpikokoinen Tweed champin verrattuna. Vai menisikö se helposti pörinälle pienuutensa puolesta kahdella pääteputkella Gibsonetissa GA8ssa käytettäessä.
Uraltone TV3 verkkomuuntaja  vissiin ylittäisi jo tuon 330DCvoltin käytettäessä 5Y3 tasuria. Mutta ilmeisesti riittäisi muuten hyvin.
Askarrutti taasen…

Onko kysymys kitaravahvarista vai esim. harppupelistä? Tämän foorumin useimmat jäsenet ovat kokeilu- ja urheiluhenkisiä ihmisiä jotka kokeilevat aikansa kuluksi erilaisia kytkentöjä ja oppivat sitä kautta mistä tässä harrastuksessa on kyse. Tässä tullaan jälleen kerran peruskysymykseen – mikä on hyvä saundi jonkun mielestä? Noihin sinun kysymyksiisi on vaikea antaa mitään suoraa vastausta.  Jos olet rakentelija, ota kolvi käteen ja kokeile. Me neuvomme mielellään kaveria ns. teknisissä kysymyksissä, mutta makuasiat ovat äärimmäisen vaikeita asioita mihin vastata. Mikä on esim. rouhea bluessoundi – BB.king, SteveRay Waugham, Johnny Winter, Little Milton etc. En halua lannistaa sinua, mutta määrittele vähän tarkemmin mitä haluat jotta voidaan olla avuksi. MM. päätemuuntajat ovat alue mistä jokaisella on oma mielipiteensä ja oikeaa vastausta ei ole missään. Totesi Harry Bluetone