Vs: Vs: Ei näin :D

#82525
uraltone
Osallistuja

Mulla on ollut 2 Uraltonea, toinen toi Mazan laite jota en edes viitsinyt ruveta ryöppäämään ja toisesta rakensin itselleni kotivahvarin mutta suurin osa tavarasta meni suoraan roskiin kun koko vehje oli tehty kertakaikkiaan niin järkyttävästi.

Jos oikein ilkeästi ajattelee niin arvaisin että 80% alle 20-vuotiaiden tai muuten vaan huolettomien kasaamista Uraltoneista on melkoisia turvallisuusriskejä  :-

Ei se iästä ole kiinni 🙂 Ne huonosti tehdyt Jr:t mitä olen nähnyt on tehneet keski-ikäiset ukot, jotka on myös erittäin ennakkoluulottomasti modanneet rakennetta. Yleensä pahimmat mokat tulee modien vuoksi. Rakennetta onkin viety siihen suuntaan että layout:a on vaikea lähteä muuttamaan ja kotelo tulee porattuna jolloin putkien, muuntajien, verkkokytkimien yms paikkaa on vaikea vaihtaa. Jos verkkopuoli on tehty jotenkin kunnolla niin tuskin noissa mitään turvallisuusriskejä on. Jos vaikkapa jännitteellinen anodipiuha lähtee liitelemään ja asuu koteloon palaa sulake heti.

Mutta vähän kummallista on että kärsivällisyyttä rakentaa huolella tuntuu monella olevat nykyään melkoisen vähän. Minusta se on enemmän paneutuneisuudesta kuin taidoista kiinni.

terv,
Mikko