Vs: Vs: Dynacord Echocordien/nauhakaikujen virittely…

Home Foorumit Kitaraefektien rakentelu ja muu tee-se-itse Kitaraefektit Dynacord Echocordien/nauhakaikujen virittely… Vs: Vs: Dynacord Echocordien/nauhakaikujen virittely…

#83352
panman
Osallistuja

Vai pitäisköhän vaan tempaista ja muuttaa tuo S65:n kytkennän mukaiseksi? Mutu sanoo, että ongelma on tuossa vastakytkentäsysteemissä. Täytyy kokeilla seuraavaksi ottaa tuo Rö5:n ekan puoliskon 22n (skemassa 25) katodikonkka pois ja/tai lisätä vastakytkennän määrää.

S62/62a/65 kannattaa kytkeä efektilooppiin Dynacordien tapaan(Eminent, DA15/16/18 jne..), jolloin suoran voi kytkeä pois vetämällä Klangregelung/Tone Control nuppi ulos. Tein Echolette Showstariin efektiloopin vartavasten ja hyvin toimii. Modasin yhden S62a:n joitakin vuosia sitten, mutta olen jo unohtanut miksi. Saattoi olla liika särö juuri. Siinä minä kuitenkin katkaisin feedbäkin vitosputken puolten välistä, enkä muuttanut katodikonkkien arvoja. Panin muutokset muistiin skemaan, joten voin laittaa sulle sähköpostiin, jos tuo ohessa oleva on voimassa. En tiedä auttaako, mutta ei mulla ainakaan ole ollut säröongelmaa siinä, vaikka olenkin sen sarjaan kytkenyt. Echocordeissa on kaksi eri vahvuista ulostuloa, mutta sen tietysti tiedätkin.
Esa