Vs: Vs: Dumble ja Trainwreck

#69913
SupaTmu
Jäsen

Noi jutut noista Dumblelle soittotaidon osoittamisesta on kuulemma etupääs sitä, että Dumble haluaa kuulla millä tyylillä asiakas kolaa notta voi viritellä vahvistimen just semmoseks, että toimii juuri kyseiselle soittajalle. Siitä vois johtua, että toisille tehdyt ei välttämättä toimi kaikille. Ei ne vissiin kaikki ihan täyttä kultaa oo mitä isot pojat on kylällä puhuneet. Ota siitä ny selvää…
Vahvistimen saaminen kuitenkin kestää vissiin hyväsen tovin ja voi vielä kaiken lisäks käydä niin, rahat on siirretty ja vahvistin ei saavu koskaan.

Tuolla ampgarage foorumilla on tullut pyörittyä jo hyvänen tovi ja D'Lite kyllä kiinnostais kovasti. Hyvän kuulloset suhinat siitä tuntuu ainakin lähtevän samplepätkien perusteella jos niihin ny on luottamista. Fuschin ODS yms. on aivan liian kallis mun lompsalle mut joku Dumble klooni ois kyllä kiva saada. Joku suomalainen heppu sinne foorumille ainakin on kirjoittanut ja D'Lite on kasassa, löytyyköhän täältä se sama kaveri…

Niin ja vielä semmonen että kävin custom shopissa kokeilemassa Mystic Wreckiä ja suosittelen kyllä kokeilemista. Aika jännä peli.

Ja vielä semmonenki tuli mieleen notta jos jollain on kovalevyn syövereissä Bognerista jotain muuta ku noin Schematicsheavenin kaks kaaviota niin ois tosi fantsua jos niitä pääsis kurkkimaan.