Vs: Vs: Champprojekti

#86261
JiiPee
Jäsen

^
Eiköhän toi oo vaan piirrutusmoka – täytyy tarkistaa.
Testattuani laitosta kotosalla, en enää sanoisi niinkään tehojen puuttuvan. Champ on alunperin “pikkuvahvari”. Tuolla 15″ skobella soundi ei kyllä ole pieni. Tänään pitäisi testailla vertailla kaverin champ-klooniin eri kajareita: orig jensen/15″ celestion/eminence red coat governor/ 60-luvun isophone alnico.

Tuossa mun tekeleessä on nyt muutama ropleema jäljellä. Uuden ulostulomuuntajan asento ei ole optimaalinen, sillä nyt on tullut mukaan (sen myötä?) pieni taustahurina. Täytynee kokeilla sitä käännellä. Edelleen max diskantti “kirkuu”, jos on paljon volaa. Tämän herkkyys on vaihdellut eri putkilla. Saatan vielä vaihtaa nuo kaikki eq:n konkat, josko se siitä. Uutena ilmiönä on tullut “pieni porina”, kun volan vääntää kiinni. Senkin “herkkyys” vaihtelee, kun potikkaa rassaa. Meneekö CTS-potikka vaihtoon, vai johtuisiko tämä jostain muusta viime aikojen muutoksesta..?

No, tuossa vielä yksi erittäin selkeä piirros aiheesta:
http://site.triodestore.com/AA76440-18027240V.pdf

Onko muuten tosiaan tiedossa jotain “hyväksi havaittuja” jännitearvoja tuossa kytkennässä? Voisin tarkistaa, missä mennään tämän kanssa ja eikös tuo 5a4r käy tuohon suoraan? Sitäkin voisi koittaa – antaako se muuten ihan saman jännitteen vai enemmänkin?