Vs: Vs: Champ/Princeton ja 6V6 putken kesto

Home Foorumit Vahvistinrakentelu ja muu tee-se-itse Putkivahvistimet Champ/Princeton ja 6V6 putken kesto Vs: Vs: Champ/Princeton ja 6V6 putken kesto

#72482
vasu
Jäsen

Jos jotain kiinnostaa niin tältä mun 5F2-A Princeton näyttää: http://s106.photobucket.com/albums/m266/Vasu313/?action=view&current=Kuva089.jpg
Muuntajassa oleva kupariteippi ei ole alkuperäis varuste, onkohan mitään hyötyäkään?
Etuaste maadoitukset on liitetty potikoiden kuorien väliin juotettuun 1,5mm kupari lankaan ja pääteaste, virtalähde verkkomuuntajan kiinnitys ruuvin alle kiinnitettyyn juotoskorviin. Hehkut on maadoitettu ottamalla keskimaa 100ohmin vastuksilla ja keskimaa on viety pääteputken katodille.
Ihmeen häiriötön vahvistin tuli tällä kertaa, ei edes pahemmin hurinaa vaikka suotokonkat oli alkuperäistä tasoa: 32uF, 10uF ja 10uF.
Päätemuuntaja on Uraltonen TV3LE, hyvin suositeltava tähänkin vaikka ilmeisesti on paremmin tarkoitettu Tweed Deluxe käyttöön (joka on mun mielestä The Blues Amp (blues tässä yhteydessä tarkoittaa musiikkityyliä)). Hehkujännite on pikkuisen yläkanttiin tässä (6.7V) mutta ihan hyvä.
Etuputki on 5751 minkä taidan vaihtaa takaisin 12AX7/M (groove tubes Mullard kopio), 5751 sopii paremmin isompiin Fendereihin etunmaiseksi putkeksi.