Vs: Vs: Apua putkien ostoon

#87274
anttit
Jäsen

JJ Electronic ja Tung-Sol ovat oman korvani mukaan olleet parhaiten soivia putkimerkkejä. Kun etuasteputkia pyydetään tuon verran luulisin että se on joku high gain vahvistin? Jos muuta tietoa ei ole niin ostaisin Tung-Solin putket.

Itse henkilökohtaisesti en kyllä niin pidä KT-66 putkesta kitaravahvistimessa. Se saattaisi olla hyvä hifi-vahvistimessa kun on niin neutraali soinniltaan. KT-66 putkesta minulla on kokemusta ainoastaan Tung-Solin valmistamasta. Se on mielestäni laadukas mutta varsin neutraali. Saundi vaikuttaa tarkalta ja erottelevalta mutta itse pidän kitaran kanssa putkista joissa on aggressiivisempaa potkua. Kuten El34.

Ylipäätään pääteputkissa olen eniten oppinut luottamaan Tung-Sol merkkisiin putkiin. Etuasteessa käytän JJ Electronic putkia kun soitan enemmän blues tyylistä musiikkia johon kyseinen putki sopii mielestäni hyvin. Tung Sol on mielestäni myös hyvä etuasteputki joka on tasapainoinen ja tarkasti erittelevä ja jos omistaisin jonkun high gain vahvistimen Tung-Sol olisi varmaankin valintani.