Epiphone Electar Zephyr

Epiphone Electar Zephyr

Huollon kuvaus ja tehdyt korjaukset Vahvistinta vaivasi häiriöt. Epäkäytännöllinen välimuuntaja piti saada pois.

Verkkomuuntaja ja verkkokaapeli vaihdettiin EU-malliin. Hammond 290CEX sopi suoraan vanhan tilalle. Signaalikonkat vaihdettu uusiin (dijon polyester). Vahvistimeen oli aiemmin vaihdettu elektrolyyttikondensaattorit hieman epäsiististi, mutta arviomme mukaan tämä ei aiheuta ongelmia luotettavuuden kanssa, joten niitä ei vaihdettu.

UralTonen subjektiivinen arvio: Hieno 1940-luvun lopun putkivahvistin hienoin yksityiskohdin. Erikoisuutena Field-coil -kaiutin jossa magneettikenttä muodostetaan tasajännitteellä. Tässä laitteessa em. kela toimi myös anodijännitelähteen kuristimena. Soundillisesti erittäin hieno vahvistin. Yksi parhaista mitä olemme koskaan kuulleet. Soundi on lämmin, paksu ja rikas. Laite säröytyy erittäin miellyttävästi. Häiriöitä ei ole käytännössä lainkaan. Osta pois jos kohdalle sattuu. Kunnostettuna kaikin puolin hintansa arvoisia!

-MK-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>